за габровското вело движение

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

за габровското вело движение

Мнениеот lupi » Пон Дек 01, 2008 2:16 pm

Нека всички които имат мнение за вело алей и тяхното саздаване в Габрово и не само да потсещат кметовете си.Тук в този форум на гн-Дончев . http://tomislavdonchev.info/forum/e107_ ... c.php?2122 има тема и може да пишете по този вапрос.
Аватар
lupi

Рейтинг: 925

Мнениеот vlassadar » Пон Дек 01, 2008 3:12 pm

:bowdown: Lupi, имасх само една гресхка - испуснал си Гто- пред ника си :rofl: Сори, просто поста ти ме изкефи и не се сдържах! Иначе-успех
Аватар
vlassadar

Рейтинг: 2000

Re: за габровското вело движение

Мнениеот nicky bike » Пон Дек 01, 2008 3:51 pm

lupi написа:Нека всички които имат мнение за вело алей и тяхното саздаване в Габрово и не само да потсещат кметовете си.Тук в този форум на гн-Дончев . http://tomislavdonchev.info/forum/e107_ ... c.php?2122 има тема и може да пишете по този вапрос.

Само не се сещам кой ще те чуе? Иначе всички градове имат нужда от велоалеи. :beer:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот lupi » Пон Дек 01, 2008 5:07 pm

да имат нужда затова трябва да се опита да се пише да се натиска иначе не виждам ка ще стане трябва постоянно да им ревем за вело алеи др.
Аватар
lupi

Мнениеот jivkonik » Пон Дек 01, 2008 6:08 pm

lupi
С този правопис и да се натиска и да не се натиска - няма да стане работата!!! :crap:
А за да "се опита да се пише" първо трябва човек да се ограмоти малко повече, нали така?! :dunno:
Аватар
jivkonik

Мнениеот lupi » Пон Дек 01, 2008 6:55 pm

Аз мисля че дори с малки или гоеми правописни грешки пак трябва да се пише и говори дори с диалект.Това не тпябва да те претеснява защото мен не ме претеснява.Габровци дайте зор на общината така и така ще разровят целия град 2009 нека в плановете да влязат и алеите поне по главните улици.
Аватар
lupi

Мнениеот Alpina » Пон Дек 01, 2008 7:01 pm

lupi написа:...трябва да се пише и говори дори с диалект...

:rofl: :rofl: :rofl:

Всеки е свободен да говори както си иска, българския книжовен език обаче си има правила, дори за диалектните форми на думите, така че не развивай подобни абсурдни теории... :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Deadmau5 » Пон Дек 01, 2008 7:02 pm

къртиш. Не се претеснявай за алеите
Аватар
Deadmau5

Рейтинг: 1058

Мнениеот lupi » Пон Дек 01, 2008 7:19 pm

Deadmau5 написа:къртиш. Не се претеснявай за алеите
вече ме успокои
Аватар
lupi

Мнениеот lupi » Пон Дек 01, 2008 8:22 pm

Явно сте много сериозни хора повечето,само забележки да правите.
Аватар
lupi

Мнениеот nicky bike » Вто Дек 02, 2008 8:24 am

lupi написа:Явно сте много сериозни хора повечето,само забележки да правите.

Нали ти казавам няма кой да ти обърне внимание. Тук ти правят забележки заправописа. В общината обаче ще извадят от девет кладенеца вода да не те приемат и да те откажат. Затова :beer: да не ти пука. ;) Карай си колелцето далеч от колите.
П.П. Само не знам какво ще правим с моторите. :qright:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот lupi » Вто Дек 02, 2008 9:51 am

благодаря nicky bike,със сигурност ще си карам колелцето но просто има тема в на кмета форума и нищо не пречи да драснем по някой ред,макар и с правописни грешки.Просто трябва да знаят че съществуваме. :beer: на всички.
Аватар
lupi

Мнениеот Deadmau5 » Вто Дек 02, 2008 10:21 am

nicky bike написа:
lupi написа:Явно сте много сериозни хора повечето,само забележки да правите.

ммдаа моторите си остават един сериозен замрасяващ природата проблем, а и не само, те също и атевистите и тия с малките джипчета. Просто вече не знам, в града ненормалници с мотори в планината също
Аватар
Deadmau5

Рейтинг: 1058

Мнениеот Popa » Вто Дек 09, 2008 2:04 pm

Lupi, тя идеята ти не е
лоша , но то в Габрово тротоари и улично осветление няма , пък какво остава за велосипедни алеи ,така че карай си колелото по Балкана и толкоз. За съжаление идеята ти е умряла още в зародиш. :beer: :beer:
Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит!
Аватар
Popa

Рейтинг: 1862

Мнениеот pibsi » Вто Дек 09, 2008 2:40 pm

ГН-КМЕТЕ както личи от заглавието аз обичам да карам колело но както всички велосередисти :bigeyes: и аз карам на тръни защото хората с колите не ни вземат за хора и мниго често ни пренибрегват напътя вземат ни предимството и други такива нарушения.Затова аз изкам да се направят вело алеи и удобства за хората които мислят за природата и обичат да карат колелета.Да се помисли за нашата безопаснос и да си караме спокойно по улиците на ГАБРОВО.
:bigeyes:

Това е цитат от горепосочения форум и само не разбрах как ще стане това :

...Затова аз изкам да се направят вело алеи и удобства за хората които мислят за природата и обичат да карат колелета. ... да си караме спокойно по улиците

Хем велоалеи, хем да си карат спокойно по улиците, грешките не смятам да ги обсъждам :rofl: :rofl:
Аватар
pibsi

Рейтинг: 1105

Мнениеот Bike_88 » Чет Мар 04, 2010 8:52 pm

Здравейте, аз съм нов във този форум и се вълнувам от темата за велоалеи в Габрово, та как върви въпроса?
ПП - Извинете, че вдигам тази стара тема, но не намерих смисъл да пускам нова, при наличието на тази :blush:
Bike_88

Рейтинг: 1195

Мнениеот рс » Пет Мар 05, 2010 8:21 pm

Уредени са много алеи. С условието да научиш много добре няколко езика и да се преместиш поне хиляда км :(
Правилник:
И император на форум да си, все тая.
рс

Рейтинг: 1610

Мнениеот did » Пет Мар 05, 2010 8:42 pm

Защо тази тема не е заключена?

Ако до утре не е заключена, ще я наспамя така, че Ozzie със сигурност ще я заключи.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Ozzie » Съб Мар 06, 2010 12:14 am

SPAM-вай бре :thumb:

по темата - АЗ ВЕЛОАЛЕИ НЕ ИСКАМ!!!
В понеделник и сряда покарах велосипеда малко из града... Е не мерси, с толкова прахоляк и газове се нагълтах, че ми стига. Мисля да повторя само в краен случай!
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот naka76 » Съб Мар 06, 2010 7:41 am

Ozzie написа:
В понеделник и сряда покарах велосипеда малко из града... Е не мерси, с толкова прахоляк и газове се нагълтах, че ми стига. Мисля да повторя само в краен случай!

А само да те попитам по-чист въздух ли дишаш докато седиш в колата в задръстването. Пък и щом си толкова загрижен за чистотата на въздуха агитирай да се намаля движението с автомобилите и да се увеличава движението с велосипедите, а не обратното.

Иначе и аз не съм за вело алеите, аз съм за спазването на закона от шофьорите. За това трябва да се борим. Ако те продължават така да се движат няма да има никаква файда от тези велоалеи, както и ибратното. Ако те си спазват правилника пак няма да има нижда от алеите.
Аватар
naka76

Мнениеот veskoz » Съб Мар 06, 2010 9:37 am

naka76 написа:Иначе и аз не съм за вело алеите, аз съм за спазването на закона от шофьорите. За това трябва да се борим. Ако те продължават така да се движат няма да има никаква файда от тези велоалеи, както и ибратното. Ако те си спазват правилника пак няма да има нижда от алеите.

Амин! :praying:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот ico 1 » Съб Мар 06, 2010 11:40 am

:offtopic:
@ lupi, темите ви станаха повече от учителите по български език в Габрово! Изберете някой грамотен да пише във форумите! Започнахте да разсмивате и кмета си. Дори и да е имал намерение да направи велоалеи, сега ще пренасочи средствата в сектор "образование".
Аватар
ico 1

Мнениеот Ozzie » Съб Мар 06, 2010 1:26 pm

naka76 написа:А само да те попитам по-чист въздух ли дишаш докато седиш в колата в задръстването.

теоретично може би да
особено ако е включена рециркулацията на въздуха
но дори и да съм в грешка, не ми се налага да го дишам в пъти повече
все пак карането на колело изисква по- големи количества кислород отколкото ни е нужно когато ходим пеш или седим на едно място

@ico1
:thumb:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот botroid » Съб Мар 06, 2010 9:58 pm

Само в Габрово ли има неграмотни, че толкова акцентирате на това нещо?! :offtopic:
Който си кара само в града, може да са му от полза алеи, но лично на мен не ми трябват. С колело през града минавам само колкото да се придвижа до планината :)
Аватар
botroid

Рейтинг: 1343

Мнениеот sensation_blue » Нед Мар 07, 2010 6:14 pm

Абе Лупи ти ли си тоя Колцата ;) И във форума на кмета съм ти правил забележки за правописа, ето и тук... Вярно е, че като не ти пука как пишеш, никой няма да те накара насила, но има и друга приказка "само глупците не си променят мнението". От доста изказвания съм оставал с убеждението, че всъщност не си глупав човек, нито неграмотно хлапе, че си патриот и най-вече запален колоездач. Но ако искаш, първо да те взимат на сериозно, второ да не срамиш града ни и трето - да си патриот - моля те, опитай се да пишеш грамотно.
За целта най-лесното решение е да си сложиш браузър chrome от google - там има вграден правописен речник, който подчертава грешните думички. На всяка такава подчертана преглеждай речника и виж как да се напише, макар че съм достатъчно оптимист да вярвам, че сам ще се сетиш :) Иначе ... не вярвах да открия още една габровска тема в този форум, разбирам екзалтацията ти - и аз бях така като открих форума, но моля те спазвай мярка - никой не иска да чете 5 теми с едно и също съдържание и най-вече как се дракате.

Поздрави
a.k.a. ItzoA ;)

п.с. Иначе
nicky bike написа:Карай си колелцето далеч от колите.

Това е :agree: Днес ми се наложи да увещавам един дългогодишен приятел да не си взима мотор ендуро, а байк. За съжаление - неуспешно :bawling:
Аватар
sensation_blue

Рейтинг: 1794

Назад към Общ форум