Тръгват четири амбициозни проекта за алтернативен туризъм

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Тръгват четири амбициозни проекта за алтернативен туризъм

Мнениеот THEZOGGO » Пон Дек 01, 2008 11:55 pm

http://news.expert.bg/?id=186299
Проекта е наистина интересен и ако наистина бъде осъществен ще бъде много добре
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот PtD » Вто Дек 02, 2008 1:29 am

С тия парици... не знам какво толкова може да се постигне :dunno:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот 25thframe » Вто Дек 02, 2008 6:34 am

Наистина са малко за няколко проекта, ако беше един ок, ама така...пак е добре че са отделили нещо, ми не си ги е прибрал някой.

Sent using a Sony Ericsson W980
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот nicky bike » Вто Дек 02, 2008 8:50 am

Парите със сигурност ще се приберат но нека с голяма част от тях да направят това за което са предназначени. Дано не стане като с пътищата в БГ Парите ги няма а пътищата ... същите. По нашия край виждаме как се правят подобни проекти с кутийка боя минават и маркират по дръвчетата и ... готово то пътеката си е готова. После де чудим от къде до къде води. Нека там го направя както трябва с карта. Нека го популяризира и пред децата в училище. Поразмечтах се много май ,а?
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот vlassadar » Вто Дек 02, 2008 12:45 pm

Да ги дадат на който трябва, колко му е за маркиране и "промотиране" на маршрутите, тия пари даже са в повече. Наистина с малко боя и няколко табелки на ключови места, + време и труд, ще останат много пари. Не знам на кого точно ще възложат проектите и парите, но ще се сведе до някоя фирма, нали? За жалост всички проекти са далече от Софето, иначе бих се натиснал да участвам, хем ще стане хубаво, хем ще го правим с приятели и ще се забавляваме, а накрая и за с бирка ще има ;)
Между другото, оглеждах картата на БГ по поречието на Дунав, като гледам по-голямата част има пътища по крайбрежието, може за догодина да се направи някое турче за 5-6 дни. ама ще е в нова тема ако няма стара такава. Могат пътьом да се минат и част от гореспоменатите проектни маршрути.
Аватар
vlassadar

Мнениеот Admin » Вто Дек 02, 2008 6:35 pm

То си пише на кого са предоставени парите и за какво точно.
Доколкото съм запознат, става дума за маршрути, насочени най-вече към туристите с велосипеди, като въпросните отсечки са или ще станат част от едни велокоридори, пресичащи разни части на Европа. Т.е. от една страна, ползват се като туристически продукт от околните населени места, а от друга страна, са част от по-голям туристически продукт, който е получен чрез сбора от много подобни маршрути и в други държави.
В повече подробности не смея да навлизам, защото не съм се интересувал в детайли.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Назад към Общ форум