Предварително благодаря

jd написа:Име ефект на космически кораб, с АБС, ЕПС, турбо шукар гъзар "спри-на-място" система.![]()
Иначе по същество - разликата (предимно) е в усилието, което влагаш, за да натиснеш лостчетата и да спреш, както има и голяма разлика в начина на поддръжка.Ако чакаш да спреш на мокър асфалт, без каска, няма да стане (нали си взе каска вече, надявам се?)
-=[V@N10*P!4A]=- написа:Механичките спирачки са с една статична накладка и една подвижна-едно бутало. Хидравличните са с по 2, 4 и т.н. бутала. Повече бутала->по-голяма спирачка сила. Спирането става по-бързо с притискането на диска и от двете страни, отколкото само от едната.
И лостчето ти е по-меко като си с хидравлика.
И продължаваш да говориш още.V@N10*P!4A написа:Е добре де, наговорил съм малко глупости.
-=[V@N10*P!4A]=- написа:@did
@Alpina
Повече бутала, по-голяма площ на натиск.
stefanakus написа:Скоро ми казаха че хидравликата била по хубава за мокра настилка, като мокър асфалт, защото не блокирала колелото и имала ефекта на ABS-а ако мога да се изразя така, искам да попитам вас, защото мисля да си сложа хидравлика, а пък чувам лоши отзиви за нея,
Предварително благодаря
chill написа:stefanakus написа:Скоро ми казаха че хидравликата била по хубава за мокра настилка, като мокър асфалт, защото не блокирала колелото и имала ефекта на ABS-а ако мога да се изразя така, искам да попитам вас, защото мисля да си сложа хидравлика, а пък чувам лоши отзиви за нея,
Предварително благодаря
Слагай хубава хидравлика без да се замисляш много.
Това за блокиране на колелото и ефект на ABS, звучи малко тъпо, но можем да допуснем, че при равни други условия, хидравличната има по-добра модулация.
stefanakus написа:chill написа:stefanakus написа:Скоро ми казаха че хидравликата била по хубава за мокра настилка, като мокър асфалт, защото не блокирала колелото и имала ефекта на ABS-а ако мога да се изразя така, искам да попитам вас, защото мисля да си сложа хидравлика, а пък чувам лоши отзиви за нея,
Предварително благодаря
Слагай хубава хидравлика без да се замисляш много.
Това за блокиране на колелото и ефект на ABS, звучи малко тъпо, но можем да допуснем, че при равни други условия, хидравличната има по-добра модулация.
Благодаря, аз не съм си го измислил тва за ABS прочетох го в нета и доста хора са ми го казвали, значи утре слагам
хидравлика
Благодаря, аз не съм си го измислил тва за ABS прочетох го в нета и доста хора са ми го казвали, значи утре слагам хидравлика
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта