Офф писна ми от такива като вас :@.Вземи да потърсиш малко из форумите има тонове информация.После си формулирай точно въпроса!!!dimostar написа:Каква рамка 24" бихте ми предложили за street,DJ,freeride?
hardstyle_rider написа:Офф писна ми от такива като вас :@.Вземи да потърсиш малко из форумите има тонове информация.После си формулирай точно въпроса!!!dimostar написа:Каква рамка 24" бихте ми предложили за street,DJ,freeride?
dimostar написа:Доскоро се бях спрял на DMR, но мои хора ме разубедиха. Казват, че не си заслужавали парите. А до NS capital един приятел ще си взема такава и ще сглобява 24" и от него ще видим дали е читава.
Backflip_Motor написа:Може да си вземеш Duncon Pussy в момента е на намаление,а pussy-то може да се кара и с 24
Ozzie написа:мрън-мрън
Ozzie написа:Все още ли си държиш на мнението, че детски велосипед е най- доброто за човека пуснал темата?
Съзнаваш ли какво може да стане, ако послуша съвета ти и наистина вземе че си купи Climber 24"?
Или просто ви е кеф на теб и другите които карате в този стил, имате някакъв опит и познания да "храните" начинаещите?
P.S. А да, забравих, минусчето ти е от мен. Но предполагам за това и сам си се сетил.
Krismars написа:Banshee Morphine: street, dj, fr о и да става за сичко това:
Street & Dirt
Freeride 24X3.0
Друг е въпроса, че струва 1000, ама като казвате, че няма такава рамка гршите!
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта