А лично мисля, че е пълна глупост! Заради тъпия вечерен час няма да мога да стоя до края на рд-то на Бас и т.н. Баси

Deadmau5 написа:ами много е гадно.![]()
Сега ме изгониха от D'n'B парти в рок клуба
, а на рок клуба посетителите му са предимно под 18 годишна възраст и като ни изгониха останаха има няма 10 човека
ее немаме си ДнБ клубnikudini написа:Deadmau5 написа:ами много е гадно.![]()
Сега ме изгониха от D'n'B парти в рок клуба
, а на рок клуба посетителите му са предимно под 18 годишна възраст и като ни изгониха останаха има няма 10 човека
ПП: "Рок клуба" => ДнБ! WTF!?
а мене питаш ли ме като най-гадно си ме изгонихаEmZo написа:Хахахах и аз бях снощи на D'n'B парти в рок клуба. И отивам аз такова към 22ч. (нормален час за началото на едно парти) и всички ми казват: "то всичко свърши вече" и аз такъв -и после осъзнах, че почти всички посетители са тинейджъре!
Гадна работа!
Тогава ще си имате разговори със съседите.Deadmau5 написа:а между другото едно момиче предложи да си прайм домашни ДнБ партита, което не е лоша идея
Deadmau5 написа:е ще си търсим къща, не апартамент (таван дали ще свърши работа)
Аз те подкрепям глупост е, и ако си хванеш байка не смятам, че патрулката ще те гони навсякъде просто бъди предпазлив.Аз си карам спокойно дори вчера дето беше по-топло стоях до късно.sando g написа:Какво мислите за вечерния час въведен на скоро? Непълнолетни немогат да бъдат навън след 10 без придрожител?
А лично мисля, че е пълна глупост! Заради тъпия вечерен час няма да мога да стоя до края на рд-то на Бас и т.н. Баси
Alpina написа:Мда, като почнеш да им се изплъзваш, просто ще те прострелят и те така...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта