Айде да са ни честити новите цени.
bobiracing059 написа:Дано и да направат лифта да работи така както са измислили тарифите![]()
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
bobeca написа:Winter season>01.12.2008 15.04.2008
После може пак да ги променят.А как ще ги променят не се знае.
PtD написа:Ми щом от банката не може да се печели, ще опитат и от лифтаА на тия цени кой ще се качи... е друг въпрос. Назрява май моментът за влизане на дребни превозвачи на отворилата се ниша
![]()

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Stancho написа:bobeca написа:Winter season>01.12.2008 15.04.2008
После може пак да ги променят.А как ще ги променят не се знае.
Ма май никои не обърна внимание на това ъгълче. Иначе ако е така - супер.
Защо ли мисля, че няма да е в наша полза.А как ще ги променят не се знае.
Yavkata написа:Мафията няма да допусне нова легална алтернатива на лифтовете. Ако се сещаш за Юлен и незаконните им бариери...
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
evilll написа:...
Щом се примиряваш с тези цени ок!!! но на доста хора не им харесва това.kikon написа:Ще се вози този, които има желанието и финансовата възможност.
Нормално цените да се изравнят с тези от всички останали лифтове в страната. И на мен не ми оттърва, ама тва е положението.
Аз нямам намерение някакви цени, още повече че не са чак толкова високи, да влияят на това ще карам ли или не. Ако трябва ще си спестя от обяда, но ще правя това, което ми е кеф, щото веднъж изпуснеш ли момента, не можеш да върнеш времето назад. Друг е въпросът дали при тия цени няма да отида на Сопот или Безбог.
P.S. От догодина цигарите стават 3,70, какво, пушачите ще спрат да пушат ли? А съвсем скоро сигурно ще вдигнат и картите за градския, сега са все още 17лв за ученици за всички линии.
Alpina написа:Какво не ти се връзва?
За 2+2=4 ще се возиш два пъти от Бай Кръстьо до Голи връх
Или не се сещаш, че ще са различни билетчета
Alpina написа:Какво не ти се връзва?
За 2+2=4 ще се возиш два пъти от Бай Кръстьо до Голи връх
Или не се сещаш, че ще са различни билетчета
bobeca написа:evilll написа:...
Хахаха.Така е!Две отделни билетчета от 1 до 2 и от 3 до 4 са ти по 2лв, а един цял ти е 5лв!
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта