Това с повишението беше логично, но не заради кризата, ами аради факта, че всеки се въпзолзва при всеки удобен повод да завиши цените си, понеже са убедени, че така ще влизат повече пари. Да, аз няма да се лиша от единственото ми удоволствие през зимата заради тях. И ще гледам да карам единия ден от 9 до 16 вместо и двата от обяд примерно. Логиката на цените им е идиотска, няма никаква полза да си купуваш двоен билет, за никого, а за учениците и т.н даже е на загуба. Аз картата пак ще си я избия, но тези, които се качват единично нагоре или в двете посоки, ще започнат повечко да се разхождат.
Ако не обърнахте внимание - отдясно в заповедта пише, че картата е за велосипедисти, а на голямата табела излиза, че само скиори ще ползват съоръжението - и картите и билетите са за скиори!!!

А те горките са единици, заради ненормалния за ски терен. Даже бордистите са повече и за тях кефа е доста повече. А туристите са съвсем забравени, т.е не са приоритет, както си личи и от цените на Симеоново, Романски, Лале... Всички единични билети са ненормално скъпи.