Кръчми

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Кръчми

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Дек 11, 2008 5:18 pm

Искам да похваля кръчмата ПОПШЕИТАНОВАТА КЪЩА в Шумен (намира се в близост до едно недовършено бетонно фалосоподобно чудо в центъра на Шумен) - манджата беше мешана скара в гювече. Също така държа да отбележа доброто обслужване и чудесните агнешки шиш кебапи в турския ресторант в центъра на Варна (намира се на едно кюше между две улици - едната е ул. Дръзки, а другата не я запомних). Също така бях чудесно изненадан от обезкостените агнешки главички в ресторант ОДАЯТА във Варна. За съжаление сервитьорът беше некъф кисел гей.
П.П Не е истина тия варненци к'во градче са си спретнали и как са го украсили. :)
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Re: Кръчми

Мнениеот Ozzie » Чет Дек 11, 2008 7:16 pm

NovemberCharlie написа:...в турския ресторант в центъра на Варна (намира се на едно кюше между две улици - едната е ул. Дръзки, а другата не я запомних)...

Другите две улици с които се кръстосва са "Цариброд" (известна на някои хора като "Направи си сам") и "Преслав" (областната управа).
От ресторанта има чудесна гледка към Районната дирекция на МВР. :D
Изображение

P.S. Кога си бил тук, че не си се обадил?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Дек 11, 2008 8:57 pm

Ozzie написа:
NovemberCharlie написа:...в турския ресторант в центъра на Варна (намира се на едно кюше между две улици - едната е ул. Дръзки, а другата не я запомних)...

Другите две улици с които се кръстосва са "Цариброд" (известна на някои хора като "Направи си сам") и "Преслав" (областната управа).
От ресторанта има чудесна гледка към Районната дирекция на МВР. :D
Изображение

P.S. Кога си бил тук, че не си се обадил?
Във вторник вечерта пристигнах и днес сутринта си тръгнах, ама бях под зоркото око на варненските данъчни пък и и немаше измъкване. Даже ме водиха в някакъв ресторант в морската градина. Много готин, ама цените бяха.... :bigeyes:
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Анелия » Чет Дек 11, 2008 9:07 pm

Еее, Чарли, не се обади на шуменци... Щяхме да те овъргаляме набързо в калта :rofl:
Моята любима кръчма за след каране е бистро Шанел с най-вкусното шкембе. Кръчмето е доста мърляво, но пък е на самообслужване (това го имам за предимство) и е много вкусно. Евтино е и собственикът ни харесва. Много близо е до вкъщи и после не ми се налага да въртя много с пълен корем :beer:
Аватар
Анелия

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Дек 11, 2008 9:11 pm

Анелия написа:Еее, Чарли, не се обади на шуменци... Щяхме да те овъргаляме набързо в калта :rofl:
Моята любима кръчма за след каране е бистро Шанел с най-вкусното шкембе. Кръчмето е доста мърляво, но пък е на самообслужване (това го имам за предимство) и е много вкусно. Евтино е и собственикът ни харесва. Много близо е до вкъщи и после не ми се налага да въртя много с пълен корем :beer:
В Шумен бях под опеката на шуменските данъчни. Единствено в своя защита мога да каже че се сетих и за теб и за Ози. Между другото ме водиха в Томбул джамия и пича ни пусна без кинти щото било Байрям.
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Reactor » Чет Дек 11, 2008 9:22 pm

И пак Шумен :beer: Това лято.

http://media.snimka.bg/0196/006648314-big.jpg

Много ми хареса обстановката и заведението като цяло,но разочарованието бе непоносимо.............НЯМАШЕ ШКЕМБЕ :banghead:
Аватар
Reactor

Мнениеот kibikoff » Чет Дек 11, 2008 9:32 pm

:offtopic:
Аз да попитам ...
тук трябва да споделяме хубави кръчми, където са ни водили данъчни?? :dgrin: :doggy: :batman: :grumpy:
ИЛИ??

п.с. само не ми казвай, че си бил във Варна с данъчен с малко име Димитър ..., (твой набор някъде)
kibikoff

Мнениеот nicky bike » Чет Дек 11, 2008 10:44 pm

:offtopic: То сезона на кръчмите започна ама нали няма да минавате през Габрово. :bowdown:
Явно работата ти е такава ела да пием по бира ,когато не си на работа. :drunk: :beer: :drunk: :beer: :drunk:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот contty » Пет Дек 12, 2008 12:53 am

nicky bike написа::offtopic: То сезона на кръчмите започна
:drunk: :beer: :drunk: :beer: :drunk:

Олелеееее.... почна се .. :beer: :beer: :beer: :beer: ..........

(ама то всъщност спирало ли се е? :dunno: )
кратка схватка и наново ескадроните летят...
Аватар
contty

Рейтинг: 1545

Мнениеот jd » Пет Дек 12, 2008 9:18 am

contty написа:(ама то всъщност спирало ли се е? :dunno: )

Виж как знаеш и сама си отговаряш :)
:beer:
Изображение
Аватар
jd

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Дек 12, 2008 12:21 pm

nicky bike написа::offtopic: То сезона на кръчмите започна ама нали няма да минавате през Габрово. :bowdown:
Явно работата ти е такава ела да пием по бира ,когато не си на работа. :drunk: :beer: :drunk: :beer: :drunk:
В Габрово и Видин ще съм вероятно в началото на януари.
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Дек 12, 2008 12:23 pm

kibikoff написа:
п.с. само не ми казвай, че си бил във Варна с данъчен с малко име Димитър ..., (твой набор някъде)
Мисля, че нямаше такъв.
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот nicky bike » Пет Дек 12, 2008 5:37 pm

NovemberCharlie написа:В Габрово и Видин ще съм вероятно в началото на януари.

Да се обадиш за по бира... :beer:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Дек 12, 2008 8:01 pm

nicky bike написа:
NovemberCharlie написа:В Габрово и Видин ще съм вероятно в началото на януари.

Да се обадиш за по бира... :beer:
Всичко зависи от местните органи. Имам предвид данъчни органи. :)
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Ozzie » Пет Дек 12, 2008 9:35 pm

NovemberCharlie написа:... някакъв ресторант в морската градина. Много готин, ама цените бяха... :bigeyes:

"Хоризонт"?Изображение (в близост до Зоологическата градина)
И не разбрах цената на ресторанта ли ти се стори висока или цените в менюто? Изображение

Друг път ако имаш идване насам, накарай да те заведат в "Гюрлата" в ж.к. Младост. Казват, че правели най- добрата шкембе чорба в града.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Мнениеот TeDo_BaPHa » Пет Дек 12, 2008 10:02 pm

Ozzie написа:Друг път ако имаш идване насам, накарай да те заведат в "Гюрлата" в ж.к. Младост. Казват, че правели най- добрата шкембе чорба в града.

Изображение Taka ееее Изображение
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот NovemberCharlie » Съб Дек 13, 2008 12:33 am

Ozzie написа:"Хоризонт"?Изображение (в близост до Зоологическата градина)
И не разбрах цената на ресторанта ли ти се стори висока или цените в менюто? Изображение

Друг път ако имаш идване насам, накарай да те заведат в "Гюрлата" в ж.к. Младост. Казват, че правели най- добрата шкембе чорба в града.
В менюто. И честно казано нему помня името. Имаше някакви мотори, качени на една стена пред входа.
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Ozzie » Съб Дек 13, 2008 7:12 pm

NovemberCharlie написа:Имаше някакви мотори, качени на една стена пред входа.

Точно "Хоризонт".
Сега чакаме да построят новия "Димят" до спортна зала, пък да видим там "ТИМ" с какви цени ще ни посрещнат...
Аватар
Ozzie

Мнениеот PowerSlide » Съб Дек 13, 2008 7:47 pm

Докато се шматкахме с николинка като я купихме (аз карах) заедно с Евгени отивахме към двореца на спорта и се завряхме в едни строежи та Евгени каза - Тука беше ресторант Димят - и аз много се ядосах как може да бъде разрушено заведение с таквоз яко име :) :agree: Дано да има ново, ще ви дойдем на гости ;)
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Мнениеот Ozzie » Съб Дек 13, 2008 7:54 pm

"Димят" си беше едно от старите заведения в града.
С име традиции и т.н.
Пак ще го има, но освен ресторант, ще има и хотел.
Само че не очаквам цените да бъдат народни. ;)
Аватар
Ozzie

Назад към Други