П.П Не е истина тия варненци к'во градче са си спретнали и как са го украсили.

NovemberCharlie написа:...в турския ресторант в центъра на Варна (намира се на едно кюше между две улици - едната е ул. Дръзки, а другата не я запомних)...
Във вторник вечерта пристигнах и днес сутринта си тръгнах, ама бях под зоркото око на варненските данъчни пък и и немаше измъкване. Даже ме водиха в някакъв ресторант в морската градина. Много готин, ама цените бяха....Ozzie написа:NovemberCharlie написа:...в турския ресторант в центъра на Варна (намира се на едно кюше между две улици - едната е ул. Дръзки, а другата не я запомних)...
Другите две улици с които се кръстосва са "Цариброд" (известна на някои хора като "Направи си сам") и "Преслав" (областната управа).
От ресторанта има чудесна гледка към Районната дирекция на МВР.
P.S. Кога си бил тук, че не си се обадил?
В Шумен бях под опеката на шуменските данъчни. Единствено в своя защита мога да каже че се сетих и за теб и за Ози. Между другото ме водиха в Томбул джамия и пича ни пусна без кинти щото било Байрям.Анелия написа:Еее, Чарли, не се обади на шуменци... Щяхме да те овъргаляме набързо в калта![]()
Моята любима кръчма за след каране е бистро Шанел с най-вкусното шкембе. Кръчмето е доста мърляво, но пък е на самообслужване (това го имам за предимство) и е много вкусно. Евтино е и собственикът ни харесва. Много близо е до вкъщи и после не ми се налага да въртя много с пълен корем![]()
nicky bike написа::offtopic: То сезона на кръчмите започна![]()
![]()
![]()
![]()
В Габрово и Видин ще съм вероятно в началото на януари.nicky bike написа::offtopic: То сезона на кръчмите започна ама нали няма да минавате през Габрово.![]()
Явно работата ти е такава ела да пием по бира ,когато не си на работа.![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля, че нямаше такъв.kibikoff написа:
п.с. само не ми казвай, че си бил във Варна с данъчен с малко име Димитър ..., (твой набор някъде)
NovemberCharlie написа:В Габрово и Видин ще съм вероятно в началото на януари.
Всичко зависи от местните органи. Имам предвид данъчни органи.nicky bike написа:NovemberCharlie написа:В Габрово и Видин ще съм вероятно в началото на януари.
Да се обадиш за по бира...
NovemberCharlie написа:... някакъв ресторант в морската градина. Много готин, ама цените бяха...
Ozzie написа:Друг път ако имаш идване насам, накарай да те заведат в "Гюрлата" в ж.к. Младост. Казват, че правели най- добрата шкембе чорба в града.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
В менюто. И честно казано нему помня името. Имаше някакви мотори, качени на една стена пред входа.Ozzie написа:"Хоризонт"?(в близост до Зоологическата градина)
И не разбрах цената на ресторанта ли ти се стори висока или цените в менюто?
Друг път ако имаш идване насам, накарай да те заведат в "Гюрлата" в ж.к. Младост. Казват, че правели най- добрата шкембе чорба в града.
NovemberCharlie написа:Имаше някакви мотори, качени на една стена пред входа.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта