Трябва да сме съпричасни с това, което се случва
я обясни на широката аудитория, какво точно се случва ... и защо според теб трябва да сме съпричастни
Трябва да сме съпричасни с това, което се случва
outfaced написа:Трябва да сме съпричасни с това, което се случва
я обясни на широката аудитория, какво точно се случва ... и защо според теб трябва да сме съпричастни
sando g написа:Защото някакси не е редно да пребиваме/убиваме хората, с които преди малко сме играли карти! Много кофти за момчето, знам семейства, които се разпадат след такива случки. Сложих хикса, защото съжелявам за момчето! Бог да го прости!
A беше ли на протестното шествие, г-н съпричастност? Или както пеят контрол "...но само във къщи сме силни и смели"?sando g написа:Ми аз пък съм се хикснал! Трябва да сме съпричасни с това, което се случва, дори и никой да не ти види кръстчето пред името. :)
Antares написа:A беше ли на протестното шествие, г-н съпричастност? Или както пеят контрол "...но само във къщи сме силни и смели"?sando g написа:Ми аз пък съм се хикснал! Трябва да сме съпричасни с това, което се случва, дори и никой да не ти види кръстчето пред името.
chill написа:Каква е разликата между убитото момче и тези, които са го убили ?
Antares написа: показваш как си безсилен да направиш нещо, ама искаш да се чувстваш полезен, да храниш себе си с илюзията, че всъщност правиш нещо... три бита излишна информация
Antares написа:Какво мислите вие? Ако си сложите три символа пред ника прави ли нещо повече от още три бита излишна информация?
Или колкото са там...
Бибрутален си.bikerider написа:chill написа:Каква е разликата между убитото момче и тези, които са го убили ?
6 фута по вертикала
PowerSlide написа:Хм забелязах че след случая "индиго" последствията бяха доста по-значими, личен опит ..........
Antares написа:Няма да ви ограничавам какво да си сложите пред ника. Азбуки, цифри, символи - бол!
Според мен най-добре ще е да се измисли иконка за съпричастност.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта