Аз ползувам Philips Bodygroom и съм доста доволен от този продукт. Успява да си свърши работата под душа, без никакви допълнителни химийки, но си личи, че не е правен за лице. Малко грубо си върши рабтата и отнема 10-15 минути да се докарам гладък. До скоро бях с електрическа на ТСМ, и въпреки, че не беше най-доброто определено се справяше по-бързо. Тя обаче се счупи и взех Philips-а като Backup докато не ми писне и не взема някоя триглава (отново Philips и отново за под душа).
Иначе... скоро ще станат 10 години от както ползувам електрически самобръсначки (аз други всъщност почти не съм ползувал) и не съм изпитвал затруднения предизвикани от този факт.
Откъм жулене и обезглавяване на пъпки, проблем не съм имал, освен съвсем в началото, когато една дупчица на плаката на ТСМ-а успя да захапе малко мръвка, та ако ще е електрическа или да е с кръглите каликандзери, или ако е като Bodygroom-a, трябва да се провери, дали плаката е изправна, и няма дупчици, за да няма инциденти.
Ако е водоустойчива няма нужда от препарати, и се ползва доста успешно под душа на течаща вода. Не жулят, та и афтършейв не е толкова наложителен, но е добре да има някакъв колкото за дезинфектант, ако се прекали с натискането