agent_Jekov написа:
http://www.pentaclerecords.net/darien3/stand_by_me.jpg
Wonderful!Прекрасно изиграна и пресъздадена история за 4 деца по разказ на Стивън Кинг.10/10
Моля.Анелия написа:agent_Jekov написа:
http://www.pentaclerecords.net/darien3/stand_by_me.jpg
Wonderful!Прекрасно изиграна и пресъздадена история за 4 деца по разказ на Стивън Кинг.10/10
Благодаря за препоръката. Наистина е много хубав филма, напомними за Повелителя на мухите.
И аз не бях много очарован, не знам какво толкова му се кефят.От калибъра на Ланголиерите беше.Гледах и The Mist, но честно казано, не съм впечатлена. А книгата също не успях да дочета, скучна ми е. Имаше малко психология на тълпата, но толкова
agent_Jekov написа:като бих отличил "Портокал с часовников механизъм" и "Широко затворени очи".
Слаба работа.Като чуеш имена като Ридли Скот, Ръсел Кроу и айде Ди Каприо
PtD написа:Ди Каприо въобще няма и да го коментирам. Е все пак един път си беше на мястото: в "Защо тъгува Гилбърт Грейп".
bluskanie написа:Burn After Reading - Невероятен!
Анелия написа:За втори път гледах Красив ум
"Широко затворени очи" е много интересен и напрегнат трилър.Явно не си вникнал добре в идеята на филма, има и слухове, че Кубрик си е имал големи проблеми с разни хора след този филм, който е и негов последен също така.За Никол Кидман също не съм съгласен-според мен си игра много добре, а и по принцип е добра актриса.Справка-"The Others" и особено "Dogville" където е невероятна.PtD написа:agent_Jekov написа:като бих отличил "Портокал с часовников механизъм" и "Широко затворени очи".
Според мен беше пълна помия. Да не говорим за невероятно слабата игра на Никол Кидман. Ма тя толкова си и може, де.
Слаба работа.Като чуеш имена като Ридли Скот, Ръсел Кроу и айде Ди Каприо
Ридли Скот отдавна вече не е това, което беше...
Ръсел Кроу има 2-3 добри роли...
Ди Каприо въобще няма и да го коментирам. Е все пак един път си беше на мястото: в "Защо тъгува Гилбърт Грейп".
agent_Jekov написа:"Широко затворени очи" е много интересен и напрегнат трилър.Явно не си вникнал добре в идеята на филма
За Никол Кидман също не съм съгласен-според мен си игра много добре, а и по принцип е добра актриса.Справка-"The Others" и особено "Dogville" където е невероятна.
PtD написа: Единствената й добра роля, която съм гледал, беше в Dogville.
PtD написа:"Много интересен" не ми беше. Аз познавам хора, които участват в такива ритуали като във филма. Кое му е интересното? Събират се да си начешат ******, като се крият зад маските. Супер уникално! Нечувано и невиждано!
bluskanie написа:Са изгледах Цайтгайст...
agent_Jekov написа:Явно не си се замислил ако ти се бяха случили на теб нещата, които му се случиха как щеше да реагираш.
Става.Ако можеха да наминат насам да поразчистят и при нас щеше да е супер.i love bikes написа:Гледах "Светцити от Бундок" ... много добър филм! Заслужава си да се гледа.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта