thegmin написа:и аз да принеса за смеха на хората в 2,20 на орлов днес се пребих много яко.
SpoileR написа:thegmin написа:и аз да принеса за смеха на хората в 2,20 на орлов днес се пребих много яко.
Тряя да направите партия със Софи![]()
![]()
![]()
An Alien Hoopajupe написа:Бъркаш - беше "позьоор"
Ти кой беше от 3 мата?
Stiwi написа:SpoileR днес те видях на сфетофара на стадион васил левски бях до тебе с едни кънки..Беше с още едно момче с ram am мисля..
An Alien Hoopajupe написа:Днеска видях 1 колоездач с бял дърт джъмпер и 2 пешеходци зад него ,когато качи бордюра ,едното момче отзад каза брееей оли мастър или нещо такова ... и всичко това на бул. Дондуков
edinmilion написа:Лада Самара, отзад пишеше: "Другото ми превозно средство е велосипед"![]()
Mисля че беше jd но не съм сигурен
pibsi написа:Кой беше днес в Сити Центъра с фотоапарата . Беше с шапка на FOX Racing Shox, а останалата част от облеклото сякаш беше на Race Face. Мисля, че е някой от "Федерацията"
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
edinmilion написа:днес в Дружба 1 на ОМV-то от автомивката излезна Лада Самара, отзад пишеше: "Другото ми превозно средство е велосипед"![]()
Mисля че беше jd но не съм сигурен тъй като бях спрял зад него на светофара и смигах яко къси-дълги ама не ме забеляза
VALKS написа:Днес по бул. Дондуков бяло- син Giant с жълти шиниКой ли е това?
VALKS написа:Днес по бул. Дондуков бяло- син Giant с жълти шиниКой ли е това?
Мислех да го спра, да го питам що е без каска и да го питам кой е, но ме заобиколи и не ми се викаше
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта