Boxguide

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Boxguide

Мнениеот giro » Пон Яну 03, 2005 10:52 pm

Da vi piitam we hora moje li da se sloji Boxguide naprimer na drag climber i da mi kajete kak se zahva6ta toi za6toto vidqh 4e ima 3 lu4a a na climber nqma takiva ne6ta kum ramkata za koito da se zahvane?:crazy::bigeyes:
Аватар
giro

Рейтинг: 1199

Мнениеот Admin » Пон Яну 03, 2005 11:15 pm

Трите лъча са за стандарта ISCG. Вярно, че рамката няма уши за такъв, но пък водачът за веригата би трябвало да включва и преходник, който представлява една пластина, закрепваща се между капачката на средното движение и рамката (има и такива предни дерайльори). С нея няма да има проблеми. Почти всички водачи за верига имат такъв преходник, така че питай там, откъдето го купуваш.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот giro » Вто Яну 04, 2005 11:20 am

Mersi za informaciqta!:beer:
Аватар
giro

Рейтинг: 1199

Мнениеот uha_rampage » Вто Яну 04, 2005 7:24 pm

Boxguide може да се сложи и за средното движение - има си информация в сайта им - защо просто не погледнеш там?! Той си е направен за всичи стандарти - няма допълнителни пластини доколкото знам.
Иначе да - може да се сложи на климбер!
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Рейтинг: 1700

Назад към Архив