Ухаааааааааа ми аз карам с ROCO и доста от моите приятели карат ROCO и за сега нямаме проблеми.Shady™ написа:Защото Маrazocchi може и да правят супер добри вилки, но шоковете са им супер зле. Текат гърмят и не работят добре. Ако има някой от форума който наистина го КАРА този амортисьор а не го държи поставен на колелото му и каже че не е имал проблем и е доволен - с радост бих се зарадвал !
VOVA написа:... и за сега нямаме проблеми..
Не, защото преди това някакъв стругар му беше сменял бронзовите втулки на Roco-то и беше огънал шиша.marshall__ написа:VOVA написа:... и за сега нямаме проблеми..
Айде, айде... ти ремонт за подмяна на счупен шиш не го ли класираш за поне някакъв вид проблем?:D
zero knowledge написа:Е тфа е ... феновете на ААА са лоялни и само това препоръчват. А дали ще е по-добро в конкретния случай?
Питащият също не помага като не казва колко тежи и как кара.
tailor написа:... Така че в България дасега, аз не знам да е имало случай на Roco с гаранционен проблем.
tailor написа:... рамката...
GECKO написа:tailor написа:... Така че в България дасега, аз не знам да е имало случай на Roco с гаранционен проблем.
За това може да си прав, но за 2-та проблема има много важен момент, който трябва да отбележиме, а имено:tailor написа:... рамката...
и факта, че някои хора чупят амортисьор на поразия заради тази причина. Това, че не всички са Roco-та а има и Dcannon и др. не помага много.
Та предвид наличието на резервни части мога да предположа, че трудно ще се намери мека пружина за Roco-то оригинална (май около 350Lbs ще му трябва).
tailor написа:...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта