До колкото разбирам основен проблем са нашите колела и това, че пусакме снимки на тях.
Познаваш ли ме??? Знаеш ли каква кола карам или как си изкарвам парите.....? Съмнявам се!?!
Да не ставам груб ама не мисля, че има човек, който ще ми каже от къде, как и какво колело да си сглобя. Съвсем обективно не карам "евтини" колела поради високата цена за качеството, което предлагат и липсата на ГАРАНЦИЯ

За мен работи идеално

Вторият проблем произлиза от това, че постваме снимки на въпросните колела и коментирам тях и чуждите също.
Форумите не са ли за това

Идва сега ред на проблема с това защо си поддържаме колелата чисти и къде кибичим.
Какво предлагате???

Опааа! Баста!

Ще си мия колелото с каквото мога и когато искам, а после ще се разхождам където искам и ще си кибича където ми падне.
Ако някой има проблем с това да повика шерифите или да се пробва да ме разубеди

Колелото ми е чисто защото си го харесвам и ценя, все пак не малко пари съм дал за него, а на OMV го измивам за два лева идеално.
Федерацията е отворена за всеки ... почти нормален, но не е санаториум или група за преодоляване на стреса от липса на пари, скапани колела, меки пишки и прочее....

Да добавя без кръгли идиоти също, който трябва знае къде е ... какво е .... рано или късно ще разбере или вече знае.
Сигурен съм, че ще има много още хора, които ще схванат идеята на "Федерацията" и ще се присъединят

Тук е мястото да разсея мита: ..... " за да си от Федерацията трябва да имаш колело за 10к ... мин ... мин... "
Работи бе!!!!

Никога за мен не е било проблем какво караш, или как, или къде, а дали се чувствам добре като прекарвам времето си с теб

Знаеш как е.....

Хайде сега ... да почваме дискусията, само моля недейте да говорите за Мама