Интересно...

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Трай си.TeDo_BaPHa написа:нищо общо![]()
for ( i = 99 ; i >= 0 ; i-- ) {
a=Math.round(Math.random()*26);
if(i%9 == 0 && i < 89)
a=ax;
table+="<td class=\"num\">"+i+"</td><td class=\"symbols\">"+alphaArray[a]+"</td>";
if(j%13 == 0) table+="</tr><tr>"; j++;
}
table+="</table>";
sym.innerHTML=table
sh.innerHTML=""
}
function show() {
sh.innerHTML=alphaArray[ax]
bullet933 написа:Като пробваш два пъти с едно и също число магията не се получава
hitar_potter написа:Имаме някакво двуцифрено число
нека за по-просто, разгледаме 75
75-5 = 70. Ако беше 74, пак щяхме да имаме 74-4=70. Т.е. за всяко число, като извадим цифрата на единиците, ще получим нещо, което се дели на 10.
така, имаме 70. 70=7.10
70-7=9.7=63. Каквото и да ни е числото, ние винаги ще махаме цифрата на десетиците => ще получим 9. (тази цифра)
Следователно, когато сложиш еднакви символи пред:
9, 18, 27, .... 81 (всички числа, които се делят на 9) - си направил магия
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта