Oxliofa написа:Вчера ми изтече мозъка, сякаш поумнях
Oxliofa написа:Спрете да ме цитирате от други теми бееееееееее![]()
![]()
jd написа:Момчета,
първо Весела коледа!![]()
Не искам да звуча, като че се заяждам, но да споделя няколко неща като приятелски коментар:
Похвално е, че карате зимно, но Борисова определено, според мен, не влиза в графата "Приключение", освен в някои случаи, които за вас са неприложими, защото виждам, че сте под 18.![]()
Второ, в Борисовата такова нещо като "пътеки" за каране на каране/мтб НЯМА! Всичките (без дъртовете) са пешеходни пътеки, където не би трябвало да се спускат хора с цялата скорост, която тяхното каране може да позволи. Междудругото, с тия фулфейсове на фона на Борисова градина изглеждахте мнооого смешно и не на място. Като искате каски за парково каране - препоръчвам челядинки. Е вярно, не са толкова cool, но по-добра работа вършат за такова каране
И трето - почнете да карате малко по малко. Това, че имаш колело (прилично) + фулфейс НЕ ТЕ прави безсмъртен и ненараним. Та почне да карате (тук да уточня, че не знам на какъв хал сте), но натрупайте техника и тогава гледайте за дроповетеМеждудругото, скачането и "летенето" с колело не е най-хубавата част + шансът да те закара в 108 стая в Пирогов е много голям
Айде успех със зимното каране и умната
На пролет може да поглеждате темата за Нощните карания ако сте любители на парковете в не-толкова конвенционална обстановка.
Mast3rm1nd написа:да ама аз май ще си взимам Marzocchi All Mountain че нещо много пари наваляха![]()
![]()
xris4o написа:секи почва от някво ниво на каране.. не ми казвай че кат си хванал колелото си почнал да скачаш веднага... секи почва от някви малки пътеки и скокчета... и после се минава на по-високо ниво..
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта