agent_Jekov написа:Не е и нужно.То се усеща.bikerider написа:rarekin написа:degradation
Е това е забавното в такива ситуации - никой досега не е дал смислена, ясна и точна дефиниция на това понятие
bikerider написа:От коя година, от 1950 ли?
Ми щом ги кефи, да си нахлуват.bluskanie написа:У вестника пише, че над 800 хил. автомобила днес ще нахлуят в столицата.
bluskanie написа:У вестника пише, че
bluskanie написа:Аз си се интересувам от моя ..... Ще правя всичко възможно, чуждоземците ... да се чувстват зле тук.
kibikoff написа:bluskanie написа:Аз си се интересувам от моя ..... Ще правя всичко възможно, чуждоземците ... да се чувстват зле тук.
много ограничено мислене![]()
ИСКРЕНО и ЛИЧНО се надявам да не ти се налага да посещаваш планински район, където МЕСТНИТЕ мислят по ТВОЯ начин.
kibikoff написа:bluskanie написа:Аз си се интересувам от моя ..... Ще правя всичко възможно, чуждоземците ... да се чувстват зле тук.
много ограничено мислене![]()
ИСКРЕНО и ЛИЧНО се надявам да не ти се налага да посещаваш планински район, където МЕСТНИТЕ мислят по ТВОЯ начин.
bluskanie написа:Аз, за разлика от чуждоземците тук, съм бил чуждоземец на няколко места и навсякъде съм се съобразявал с чистотата и важните неща за местните, според възпитанието си. И да ти кажа... все съм бил добре приет.
Като пишеш силни слова по форумите?bluskanie написа:Ще правя всичко възможно, чуждоземците, които определено не помагат на града ми, да се чувстват зле тук. :)
Софийските работодатели гледат по подобен начин на преселниците в София ;]vpravov написа:@Kibikoff В планиския район обикновено минаваш, оставяш някой лев в кръчмата и си заминаваш.
Antares написа:Софийските работодатели гледат по подобен начин на преселниците в София ;]vpravov написа:@Kibikoff В планиския район обикновено минаваш, оставяш някой лев в кръчмата и си заминаваш.
Зависи от кои софиянци се преселятvpravov написа:Дали ще си остане такъв ако се преселим половин милион(да не съм нагъл) "софиянци"?
Antares написа:Зависи от кои софиянци се преселятvpravov написа:Дали ще си остане такъв ако се преселим половин милион(да не съм нагъл) "софиянци"?
vpravov написа:В България все ще се намерят половин милион читави "софиянци"![]()
![]()
Antares написа:Като пишеш силни слова по форумите?bluskanie написа:Ще правя всичко възможно, чуждоземците, които определено не помагат на града ми, да се чувстват зле тук.
вЕрно правеше живота ми в София ад с безжалостните си думи!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта