Дали..?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот Deadmau5 » Нед Дек 14, 2008 2:02 pm

Antares написа:
Deadmau5 написа:не съм бил с 1000 момичета, но ако дойдеш във Враца ще видиш за какво става дума
Баба ми, дядо ми, леля ми, чичо ми, както и периодично братовчед ми - живеят във Враца. Като дете съм бил всяко лято поне за месец, както и всяка ваканция, а в по-ново време - поне четири-пет пъти годишно ходя до там. Познавам няколко много свестни момичета(да де, една от тях вече - жена) от Врацата, така че МНОГО ТЕ МОЛЯ, не говори глупости.
от дъжд па на вятър и такива се срещат. Нали по цял ден ги гледам въпросните надути кифли, 365 дни в годината се дразня с тия к*р*и, а ти че идваш 4-5 пъти ме молиш да не говоря глупости :(!: като седиш една година във Враца и като почнеш да се заглеждаш по центъра на града и пред училищата, ще видиш че съм прав
Аватар
Deadmau5

Рейтинг: 1058

Мнениеот THEZOGGO » Нед Дек 14, 2008 2:52 pm

Antares написа:Познавам няколко много свестни момичета(да де, една от тях вече - жена) от Врацата, така че МНОГО ТЕ МОЛЯ, не говори глупости.

Какви са твойте критерий за "свестни момичета"? Освен това, "няколко момичета" да предполжим че са 10 тина на брой, в конкретния случай с Враца жените са 59 476, спред това изчисление в периода до 31.12.2007:
http://www.nsi.bg/Population/PopByRPL07.htm
Да предполжим че 35% от този брой са на възраст от 15 до 30 години или по друг начин казано във възраст която интересува Deadmau5. От там нататък изчислявате колко са 35% от 59 476, от тях изваждате броя на жените които имат модерни възгледи относно това какви мъже предпочитат и ще получите свестните момичета в град Враца, разбира се един от критерийте в случая е дали обичат байкъри и може би трябва да бъде изяснено какво точно се крие зад думичката "обичат".
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Анелия » Нед Дек 14, 2008 4:01 pm

Антарес, не се ядосвай. И аз съм срещала много лузъри, независимо в кой град на България, които нямат елементарна идея как да се държат с момичета/жени и съответно за тях всички са к*р*и.
За момичетата/жените няма значение дали едно момче/мъж е байкър, скейтър, акварист или филателист. Други неща са важни, но за съжаление малко са прозорливите.
Аватар
Анелия

Рейтинг: 2000

Мнениеот Deadmau5 » Нед Дек 14, 2008 4:15 pm

Анелия написа:Антарес, не се ядосвай. И аз съм срещала много лузъри, независимо в кой град на България, които нямат елементарна идея как да се държат с момичета/жени и съответно за тях всички са к*р*и.
За момичетата/жените няма значение дали едно момче/мъж е байкър, скейтър, акварист или филателист. Други неща са важни, но за съжаление малко са прозорливите.
да бе няма значение, та заради тва ги гледам как най-нагло ми се присмиват

п.п. Много добре знам как да се държа с момичетата, въпреки че съм от новото поколение, държа на романтиката, а не от вратата за краката и прочее
Аватар
Deadmau5

Мнениеот EmZo » Нед Дек 14, 2008 8:44 pm

Antares написа:
Deadmau5 написа:не съм бил с 1000 момичета, но ако дойдеш във Враца ще видиш за какво става дума
Баба ми, дядо ми, леля ми, чичо ми, както и периодично братовчед ми - живеят във Враца. Като дете съм бил всяко лято поне за месец, както и всяка ваканция, а в по-ново време - поне четири-пет пъти годишно ходя до там. Познавам няколко много свестни момичета(да де, една от тях вече - жена) от Врацата, така че МНОГО ТЕ МОЛЯ, не говори глупости.

Една древна народна мъдрост гласи: "От Враца и мачка не се зима, камо ли жена". :rofl:
Аватар
EmZo

Мнениеот TheAnimal » Нед Дек 14, 2008 9:01 pm

Анелия написа:няма значение дали едно момче/мъж е байкър, скейтър, акварист или филателист. Други неща са важни, но за съжаление малко са прозорливите.

:bowdown:
Анелия, добре го каза...
момченца не си мислете че като сте байкари сте нещо, като слезнете от колелата сте едни от всички ;)
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот An Alien Hoopajupe » Нед Дек 14, 2008 9:52 pm

:offtopic:

:rofl: ще падна от стола
Изображение
Аватар
An Alien Hoopajupe

Рейтинг: 1263

Мнениеот mitakaman » Нед Дек 14, 2008 9:55 pm

Deadmau5 написа:
Анелия написа:Антарес, не се ядосвай. И аз съм срещала много лузъри, независимо в кой град на България, които нямат елементарна идея как да се държат с момичета/жени и съответно за тях всички са к*р*и.

п.п. Много добре знам как да се държа с момичетата, въпреки че съм от новото поколение, държа на романтиката, а не от вратата за краката и прочее

Е може да си грозен... :rofl:
Аватар
mitakaman

Рейтинг: 1977

Мнениеот bobiracing059 » Нед Дек 14, 2008 9:58 pm

В крайна сметка,всеки за себе си.Аз лично съм доста повлиян от горните постове,защото аз съм същия.Има момичета които изразяват симпатии към мен,но аз не им обръщам внимание именно заради натоканите момичета дето са по на 16 години а ходат с баровци,по на 24-25години.
Мислих си,че като сменя даскалото нещата ще се променят,но се излъгах жестоко. ;) :bawling: :crazy:
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Рейтинг: 1317

Мнениеот SStoeV » Нед Дек 14, 2008 10:01 pm

В нашето Габрово забелязвам,че момичета които харесват байкъри са много малко.Като цяло като те видят с колело,с каска и облекло и почва всеки да ти се присмива пък за момичетата да не говорим.. И после се слушат коментари като изляза по центъра или в някое кафе "гледай го тоя все с колелото ходи като гламав" и такива подобни.
Аватар
SStoeV

Мнениеот THEZOGGO » Нед Дек 14, 2008 10:16 pm

Боби, по отношение на баровците на по 24, 25 години повярвай ми когато и аз бях на твойте години - 16 мислих по същия начин.
Запазил съм някои впечатления по отношение на възрастовата разлика между мъжете и жените. Колкото и да не ми се иска, TheAnimal е прав в това изречение:
"момченца не си мислете че като сте байкари сте нещо, като слезнете от колелата сте едни от всички"
Сега когато съм на 22 знаеш ли какво става, става това че девойките мой набор ходят с мъже които са на по 30 че и отгоре дори и 40 годишна възраст. Факт е, колкото и да ни е готин спорта, малко жени биха те харесали заради това. Общо взето има един цитат от песен който на мен ми допада и той е:
Why can't the boys be the toys
That the girls want the boys to be
And why can't the girls see the world
That the boys want the girls to see, yeah.
Жените знаят какво искат, търсят го и го намират. Същото важи и за мъжете.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот bobiracing059 » Нед Дек 14, 2008 10:19 pm

THEZOGGO написа:Боби, по отношение на баровците на по 24, 25 години повярвай ми когато и аз бях на твойте години - 16 мислих по същия начин.
Запазил съм някои впечатления по отношение на възрастовата разлика между мъжете и жените. Колкото и да не ми се иска, TheAnimal е прав в това изречение:
"момченца не си мислете че като сте байкари сте нещо, като слезнете от колелата сте едни от всички"
Сега когато съм на 22 знаеш ли какво става, става това че девойките мой набор ходят с мъже които са на по 30 че и отгоре дори и 40 годишна възраст. Факт е, колкото и да ни е готин спорта, малко жени биха те харесали заради това. Общо взето има един цитат от песен който на мен ми допада и той е:
Why can't the boys be the toys
That the girls want the boys to be
And why can't the girls see the world
That the boys want the girls to see, yeah.
Жените знаят какво искат, търсят го и го намират. Същото важи и за мъжете.

А има ли вариант,когато незнаеш какво да търсиш? :dunno:
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Мнениеот THEZOGGO » Нед Дек 14, 2008 10:23 pm

Тогава е по добре да се ориентираш напълно към спорта, С течение на времето ще разбереш какво искаш точно.
Аватар
THEZOGGO

Re: Дали..?

Мнениеот t.kyosev » Нед Дек 14, 2008 10:30 pm

А има ли вариант,когато незнаеш какво да търсиш? icon_dontknow.gif

След някоя и друга година ти се изяснява в най-лошия случай...
Аватар
t.kyosev

Рейтинг: 1724

Мнениеот SpoileR » Нед Дек 14, 2008 10:42 pm

Хах... сетих се за един от коментарите в темата за "любими байк фрази"

"Ти толко ли си зле, че караш с каска за МОТОР!" :bowdown: :crazy:

:rofl: :rofl: :rofl:

Онтопик:

Жената иска... нововъведения... За да задържиш Жена трябва да и обръщаш внимание.... няма да е лошо и да си поне малко интересен. ;)
Иначе става тъпа ситуация...
От време на време може нещо изненада да направиш, да я заведеш някъде на шукаритетно място...
Да и казваш, че без нея си нищо, че е най -красивата... е такива работи :) Не е много... идеята е да го правиш профилактично, без причина... и без "задни мисли" ;)

Обаче не го ли мислиш наистина, файда няма... театри колкото искаш.
Насила няма смисъл да се казват...

Като си с някоя достатъчно дълго, не дойдат ли по някое време сами тези мисли, значи или не сте един за друг или просто тя не е за тебе... Или любовта ти е чужда ;)

Deadmau5 ами... и аз преди време си мислех, че знам ТОЧНО какво искат амаа.... това никой не го знае ;)

Романтиката е хубавo нещо, но сложно... трябва да е добре подбрана, щотооо.... в днешно време не е оферта много много... изглежда демоде, ако се престараеш и те се отегчават: "е тоя па сега к'во се вживява" ;) Просто им изглежда банално...

А за момичета на 15-16 хич не им е до романтка и любов...

За жените вече е друго ;) Всяко момиче става жена след като я прекарат няколко пъти и почва да търси мъже, които знаят какво искат. :agree:
Същото важи и за момчетата, само че те си създават впечатление, че жените са к*р*и... ;)

Дори НАРОЧНО да е искала само EXPERIENCE да трупа с тебе и mana, ако ти си си вършил работата както наистина трябва, тя няма да има причина да те отхвърля... ;)

ехаа... колко глупости изписах и то за колко кратко време :)
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот Deadmau5 » Нед Дек 14, 2008 11:07 pm

mitakaman написа:
Deadmau5 написа:

:(!: не съм фото модел, не съм борец, най-нормален съм си, не съм грозен, но не съм и кой знае колко симпатичен
Аватар
Deadmau5

Мнениеот bobiracing059 » Нед Дек 14, 2008 11:21 pm

Deadmau5 написа:
mitakaman написа:
Deadmau5 написа:

:(!: не съм фото модел, не съм борец, най-нормален съм си, не съм грозен, но не съм и кой знае колко симпатичен

Защо мислиш,че борците са грозни?
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Мнениеот SpoileR » Нед Дек 14, 2008 11:31 pm

bobiracing059 написа:Защо мислиш,че борците са грозни?

Стига си дразнил бе! :D :D :D От къде направи тая връзка? Човека си изброява със запетаи какво е и какво не е...

едит:
Бореца е Corrupted версия на фотомодела... ;)
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот bobiracing059 » Нед Дек 14, 2008 11:44 pm

SpoileR написа:
bobiracing059 написа:Защо мислиш,че борците са грозни?

Стига си дразнил бе! :D :D :D От къде направи тая връзка? Човека си изброява със запетаи какво е и какво не е...

едит:
Бореца е Corrupted версия на фотомодела... ;)

Щом казваш.Аз се чувствам най-добрия,колоездач сред борците и най-добрия борец сред колоездачите.Попринцип се водя борец в Спортното в Плевен,но поради редица причини спрях да тренирам.
А иначе въобще не се заяждам,интересно ми е,защо каза точно "борец" ;) :beer:
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Мнениеот TeDo_BaPHa » Нед Дек 14, 2008 11:48 pm

Ae в тая тема тепърва я чета и се пукам от смях :rofl:
А иначе истината е в това, че повечето от днешните девойки и те незнаят какво искат ;). За едно момиче на около 16-17 един мъж на 25 примерно е като на некое лапе на по 12-13, което не разбира от колела, ама се хвали, че е с дискови спирачки PROMAX и със 2 "амуртисьора". И то незнае каква въобще е разликата между гадна дискова с 2 пружини с които изглежда "готин" и истинските стоки, както момчето си мисли, че като е с някой 10 години по-голям от нея е вече голямата гъзарка или както искате ги наричайте ;). Преди около месец лично наблюдавах как едно кажи речи гризно момиче, заряза един приятел, за да се хване с някакъв на 25 който прилича леко на олигорен горкия, ама нали има кола и е 25 какво ти пука ;).

Надали някой ми разбра тънката логика, и аз честно казано трудно я хващам но в момента имам сериозни проблеми с правилното и целенасочено мислене на сивото вещество аа. онуй ве горее, оффф аа мозука

Извод:
Със всяко следващо поколение ситуацията става все по-плачевна. Моралните ценности напълно се забравят или се изменят до такава степен, че въобще не може да се говори за морал. Та какво говорим въобще, децата на по 12-13 тръгнали да правят като батко и кака в леглото и се питат "А сега аджеба коя дупка :dunno: "
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот bobiracing059 » Пон Дек 15, 2008 12:28 am

Аз пък познавам едно момиче,което ми беше завъртяло главата(гумата)
Така стана,че аз бях по-притеснен в ситуацията,в която исках да я питам дали иска да се получи нещо м-ду нас.Та така и не стигнахме до прослувутите думи и нещата си останаха така.
В един прекрасен момент за нея,не чак толкова за мен един приятел(на 22) ме пита дали я познавам.Незнам с какъв акъл го запознах с нея.
След няколко дни си подскачах на улицата(с колелото) и я гледам с него се разхождат и си гукат.Веднага ми минаха едни мисли през главата ама както и да е.След около 3 дни ми се обади момичето да ми се похвали,че е правила секс с приятелят ми.(много обичаше да си споделя с мен) Аз се учудих малко и я попитах как е било преживяването.Тя каза,че и е бло много хубаво даже ми каза,че не я е боляло много "на задна" .Аз се засмях и си казах,че няма да си имам зимане даване с нея повече.

Аз май се поувлякох малко.....
ААА За малко да забравя,един от малкото хубави спомени с нея ми беше когато я водих да караме колело.Аз от гъзария паднах лекичко,обаче ми се беше скъсала ръкавицата,на другия ден беше зашита от въпросното момиче.....

@TeDo_BaPHa За това последното:
Не пожелавам на никой в такава ситуация да изпада в дълбоки размишления за дупки.... ;) :beer:
Ram Bikes Team
Аватар
bobiracing059

Мнениеот Antares » Пон Дек 15, 2008 1:25 am

Спойлере, наръчника на съвременния Дон Жуан, който изписа ти предлагам да го публикуваш тук. Вервай ми - много ще се коитра!
Deadmau5 написа:да бе няма значение, та заради тва ги гледам как най-нагло ми се присмиват
Никой не може да ти се подиграва, никой не може да те унижи, без самия ти да го позволиш.
TheAnimal написа:момченца не си мислете че като сте байкари сте нещо, като слезнете от колелата сте едни от всички ;)
RESPECT!
@THEZOGGO - по-горе цитираната е дама ;]

Има жени, които харесват луди глави, има и такива, които не ги харесват. Независимо дали са байкъри, скиори, бордисти, кросъри, алпинисти, пещерасти, парапланеристи(те за това нямам достатъчно дълбоки гащи), бънджори и т.н.

Това дали си байкър ли те определя като личност?! Ако да - тежко ти и горко!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Дек 15, 2008 8:31 am

Аман от тъпота в тая тема. :puke2:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот GHOSTRIDER » Пон Дек 15, 2008 11:20 am

TeDo_BaPHa написа:...За едно момиче на около 16-17 един мъж на 25 примерно.... "

Много вярно и само едно нещо не мога да разбера-С какво аджеба момичетата са повече от момчетата,че да ходят с по-възрастни?

ПП: :offtopic: иначе сега като я чета тая тема направо падам от стола :D
Аватар
GHOSTRIDER

Рейтинг: 1231

Мнениеот EmZo » Пон Дек 15, 2008 11:50 am

Antares написа:... пещерасти...

:rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
EmZo

Мнениеот hardstyle_rider » Пон Дек 15, 2008 1:10 pm

Добре благодаря на всички :beer: ще имам литература за празниците.
hardstyle_rider

Рейтинг: 991

Мнениеот ko3er » Пон Дек 15, 2008 1:11 pm

GHOSTRIDER написа:
TeDo_BaPHa написа:...За едно момиче на около 16-17 един мъж на 25 примерно.... "

Много вярно и само едно нещо не мога да разбера-С какво аджеба момичетата са повече от момчетата,че да ходят с по-възрастни?

ПП: :offtopic: иначе сега като я чета тая тема направо падам от стола :D

Според мен проблема донякъде е,че момчетата на по 16-17 години си нямат ни най-малка представа как да се държат с момичетата добре,за разлика от доста по-опитните си батковци с повече рожденни дни..в случай,че момичето търси отношение разбира се.Ако търси мускули,кола,пари и т.н. положението е ясно..
Аватар
ko3er

Рейтинг: 1955

Re: Дали..?

Мнениеот batkodavid » Пон Дек 29, 2008 8:48 pm

hardstyle_rider написа:Дали момичетата обичат байкъри?

Според мен всеки човек който види момче с добра физика с каска и екип да кара колело което казва " ГАЗЯ " се впечатлява , но всеки байк и всеки байкър си има различно излъчване . А дали момичета се кефат на байкъри колкото на 25 годишните пичове които имат коли .....едва ли , от къде да знаят че един добър байк струва колкото спортна кола.
Аватар
batkodavid

Рейтинг: 972

Мнениеот 25thframe » Пон Дек 29, 2008 9:18 pm

NovemberCharlie написа:Аман от тъпота в тая тема. :puke2:

:agree:

@Автора на темата

Не очаквай, че ако минеш пред Sin City с пълно бойно снаражение, някой там да се "изкефи" от вида ти, независимо че си нахлупил 661 Evo Legend и Oakley Wisdom.
Свят голям, хора различни.

Със здраве и с :beer:

ПП:
@ batkodavid

Но нали се сещаш, че "кифлите" за които стана дума по-горе ще се кефят ако имаш лъскава колица, за да ги връткаш насам-натам, отколкото да им обясняваш как си събирал 120 години от закуски за да го купиш тоя Gambler, на който си се облегнал докато им го обясняваш това.
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот batkodavid » Пон Дек 29, 2008 10:25 pm

Спомних си че преди 3-4 години когато си взех колело от КРОС за 400лв едни момичета ("кифли") от класа ми го харесаха , даже помолиха за кръгче .... това си е все едно: -Айде да ме повозиш в колата... :D
Аватар
batkodavid

Рейтинг: 972

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла