Сега ще пиша по същество, както прочетохте в заглавието в тази тема ще обсъждаме залепянето на дупка във една външна гума! Ето малко детаили за дупката:
Тя е с големина 1 на 1 сантиметра, и е получена в следствие на износване на гумата. Сега сигурно ще попитате, защо ми е да си монтирам износена гума и дали си струват усилията за залепяне. Ето го и отговорът-всичко си струва, защото зимата аз и моята компания (момчетата с които караме) прибягваме до един малко нетипичен стил на каране-Дрифт, сега сигурно ще помислите, че това е някаква ебавка, но не е! Мъчим се сериозно, някои вече овладяха дрифтинга, а други са в процес на учене. Искате да знаете какво означава за нас дрифт ли? Дрифт за нас не е обичайното биене на спирачки на сняг/лед, а вземане на завои на една страна с въртене на педали и завиване в посока, обратна на завоя - Например - Ако завоят е десен ние въртим яко педали, колелото(по-специално задницата тръгва да завива) и ние обръщаме кормилото наляво (само в десните завои) и вдясно-( когато влизаме в ляв завой). От там започва една игра с педалите и волана. За да карам с тях и да си плъзгаме заедно ми трябва износена гума, не става нова с малък грайфер(пак има голямо сцепление) трябва отзад да съм с много износена гума за да става както трябва. Много се отплеснах... сега остава въпроса как да залепя тази прословута дупка, която ми трови живота.
Моля помогнете ми! В последствие може да направим някой клип!
Наздраве!

Edit 1 Клипче ще се постарая да кача, но не се знае кога ще бъде денят X.