Здралейте!Търся мнение за продукта в горепосочения линк.Наколенките са избарани,удобни,но не достатъчно дълги.Карам DH и се интересувам от мнението ви за да бъда сигурен дали да си ги купя.Благодаря

An1MaL написа:Чисто информативно, тези наколенки са за кипсове (педал с автомат)
An1MaL написа:Чисто информативно, тези наколенки са за клипсове (педал с автомат) за това са толкова къси.
@M1010X
M1010X написа:Ozzie,Другият път ще бъда по-директен, очевидно с намеци не става
25thframe написа:M1010X написа:Ozzie,Другият път ще бъда по-директен, очевидно с намеци не става
Той май разбра намека, но мисля че държи на мнението си.![]()
@ Аnimal, защо мислиш че са за клипсове?
Stuny написа:Може би , защото корите най-често предпазват пищяла от близка среща с педалите.
25thframe написа:Stuny написа:Може би , защото корите най-често предпазват пищяла от близка среща с педалите.
Това не означава, че с клипсове не може да си причиниш болка, под коляното, и не означава че си сложил портектора само заради педала.
Stuny написа:Просто дадох някакво обяснение. Аз не помня карайки без наколенки да съм се удрял сериозно под коляното с друго освен с педала.
Stuny написа:Може би , защото корите най-често предпазват пищяла от близка среща с педалите.
M1010X написа:Аз пък си спомням една-две такива близки срещи
M1010X написа:Ами ако клипсовете можеха да ме спасят от камък, най-вероятно
Stuny написа: Сега ги погледнах пак , всъщност тея протектори си имат и кори отделно.
An1MaL написа:Да съм казал, че дългите наколенки не пазят повечe...
siriospepi написа:Вземи наистина по дълги, защото има 1 друго проблемче което не споменаха
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта