Хора, или "RAM BIKES" или "BAS" ви лъжат много, аз несъм някакъв глупак който не разбира от колела, АЗ СЪМ БАЙКЪР!!!! Карам "RAM DHX" и ви гарантирам, че рамката не излиза толкова за колкото я продават в "BAS" - 1999лв.Сметнах че да купиш цял зглобен 'RAM DHX' излиза много по-евтино от колкото на части, ама не с 100-200лв. както би трябвало да бъде, а с около 1000лв. (за "DHX 1") ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е??? По тези сметки излиза че рамката е без пари, щом рамката без шока е 1200лв! Щом могат да позволят да го зглобят толкова по-евтино значи са доста отгоре за отделни части и най-вече рамки!!

Аз съм чувал че рамките "RAM" сепроизвеждат в КИТАЙ, и че една такава рамка като DHX им излиза към 500лв MAX! Значи те са с над 110% надценка, ТОВА СИ Е ДОСТА ПЕЧАЛБА!! Мога и да ви докажа че е така- Да не мислите че когато правят 50% отстъпка на продуктите те ги продават без печалба?

Няма ли да е хубаво да накараме китайската фирма да ни ги продават направо на нас?
Извинявам се ако има грешки по текста обаче направо съм бесен, защото това го осъзнах ча след като си купих преускапената РАМКА.
Нямам нищо против BAS или RAM обаче мисля че трябва да си оправят цените.