Взимах си видео карта и захранване..!
Прибрах се разглобих нещата от живота... сложих новите....
До тук добре... Пуснах компа, записах драйвърите на картата...
До тук добре... Но... Влезнах в ГТА 4, беше ми любопитно как ще върви. Поиграх малко и нещеш ли изведнъж играта ЗАБИ... ? Изчаках малко, отби но се бяха развалили малко текстурите... последва повторно забиване, след което продължиха да се развалят текстурите... Излезнах от играта.
Опитах и с друга игра... Влезнах в ЦС-а. И там така... Дори като се опитах да излезна от ЦС-а ми даде син екран... нещо си за Physical Memory или от сорта... Реснах го... Като зареди влезнах в WOW, и там по същия начин... Забиване, разваляне на текстурите, и тва се повтаря в неспирен цикъл... След всяко забиване все повече текстури се раваляха, замазваха и изчезваха... Започнах да се плаша...
После започна да ми дава Сенд/донт сенд ерор на Уиндоуд Експлорер.
Днес преинсталирах уиндоуса, като Диск Д си го оставих не покътнат. Само Ц-то...
Записах си програми, всичко както си му е реда...
След което пак опитах...
Влязъх в ЦС-а отново, поиграх малко повече от обикновенното... около 5 минути- след което пак последва забиване... ? От Д не бях изтрил нищо друго освен игрите... ЦС-а го имах свален като торент от стария уиндоус...
Надеждата умира последна...!
За това се обръщам към вас кажете какво да правя....
Предлагайте от какво може да е...
Конфигурацията на компа ми е...
MotherBoard - Asus M2V-TVM/K8M890/VGA/AM2
CPU - AMD Athlon 64 4000+ x2 /AM2/BOX
RAM - 2x1GB DDR2 667mhz
Vcard - Point of View GF9800GT 512MB -НОВО
Захранване - Point of View Black Diamond 500W - НОВО
Помагайте с каквото можете...
Аз тази вечер или утре сутрин ще преинсталирам отново уиндовса, този път изцяло....
И тогава ако не стане незнам :С
И все пак
Надеждата умира последна... !
Едит: Вчера направих пълна преинсталация на уиндоуса... От -до... Като записах отново ЦСІа за проба, нямаше промяна... Забиването беше на лице отново... Само че не се прецакаха текстурите...