Лек Въпрос

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Лек Въпрос

Мнениеот Roger » Чет Яну 08, 2009 5:27 pm

тааака, мисля да си поръчам едно колело, но ме притеснява това - http://www.chainreactioncycles.com/Imag ... 5450-6.Jpg

не че толкова ме притеснява , а по-скоро искам да питам хората ,които карат колела предимно за дърт - та дали това е удобно при каране по улиците - тъй като си мисля и да ходя да лекции с него освен останалото (тоест нямам пари за две колела - за две различни неща) :beer:
http://www.chainreactioncycles.com/Imag ... /25450.Jpg
това е и рамката - при нея мисля ,че няма особен проблем :)

ще съм доволен да чуя мнения на хора,които са по-разбирачи
благодаря предваритерително
Roger

Рейтинг: 1200

Мнениеот papi007 » Чет Яну 08, 2009 5:42 pm

Грам не разбирам от този стил каране , но ... по добре си имай 2 велосипедчета, защото четох пред техническия че точно духнал един велосипед, пък и мисля че този който си избрал не е много евтин , и надали ще ти е готино да ти го гепят. аз за това сега една стара шосейка със спукано чело ще си правя, защото планинския велосипед ми надхвърля 1500 (пък и не е само до парите, ами и до това че си го.. колкото и тъпо да зеучи - обичам :D ) и просто не би било приятно да изчезне, а на българската полиция недей да разчиташ при кражба, само пишеш молба, и единствената надежда е да си го намериш сам и с тяхна помощ ЕВЕНТУАЛНО да си го върнеш. Просто от изцяло добри чувства те съветвам велосипеда да не си го оставяш без надзор ако ти пука за него. Разходи се и може да си намериш нещо със 7 скорости, тракащо, плякащо , твърдо.. ама евтино! Дано не съм лош пророк и с дълги години си караш колелцето, но винаги си имай 1 на ум в милата ни татковина ;)
Best wishes, papi007
Аватар
papi007

Рейтинг: 2000

Re: Лек Въпрос

Мнениеот Ozzie » Чет Яну 08, 2009 9:14 pm

Roger написа:...но ме притеснява това - http://www.chainreactioncycles.com/Imag ... 5450-6.Jpg

Кое по- точно те притеснява в курбелите? Че са с две плочи и башгард ли?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Roger » Чет Яну 08, 2009 10:01 pm

да , истина е че трябва да се пазят колелата - ще трябва и над това да се позамисля

...

да по-скоро ме притеснява че са 2 плочи и малки - просто не съм карал такова досега - само с 3 плочи
Roger

Рейтинг: 1200

Мнениеот Ozzie » Чет Яну 08, 2009 10:11 pm

Плочи 22/32Т са достатъчни за каране.
От 2006-та година съм така. Рядко съм усещал липса на плоча 42 (44)Т.
:agree:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот foxracingshox » Чет Яну 08, 2009 11:34 pm

Мисля,че ще ти свърши работа ;)
Аватар
foxracingshox

Рейтинг: 1107

Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X