Alpina написа:P.S. не пуша от 31.12.2007
Alpina написа:НО! Човек ако не иска да ги откаже - няма да го направи, независимо колко и как се опитва.
agent_Jekov написа:Що не спрете и алкохола като толкова сте се загрижили за себе си?
agent_Jekov написа:като опре ножа у кокала
CRAZY RIDER написа:Аз миналата година пропуших за 2 седмици някъде и от раз ги спрях.
От този момент нито за секунда не ми се е допушвало.
От време на време мога да запаля пура или цигара по накакъв повод (кафе,нова година,рожден ден и др.),но след това не ми се допушва.
Alpina написа:
НО! Човек ако не иска да ги откаже - няма да го направи, независимо колко и как се опитва.
Та така или искаш да го откажеш или все ще си намериш оправдание за "само още една" и никакви таблетки, никакви лепенки няма да ти помогнат.
Dimchovsky написа:Ами какво да кажа ...Не съм пробвал и се гордея с това ...Но пък пия много кола...Всеки има вредни навици.Дали малко или много, дали вредни или много вредни..
Deadmau5 написа:.....Пълни глупости....
Alpina написа:agent_Jekov написа:Що не спрете и алкохола като толкова сте се загрижили за себе си?
Защо си мислиш, че след като преди 4 години имаше период в който нямаше ден, който да не го започвах най-късно в 10 с алкохол, сега почти не се докосвам до такъв
Alpina написа:Можеш ли да спреш нещо, което не си почвал![]()
Шегата настрана, но и тах ги спрях покрай останалите неща.
По-добре да намаля работата
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта