kibikoff написа:Номинирам Чарли, за дърт коцкар
![]()
![]()
nahi написа:kibikoff написа:Номинирам Чарли, за дърт коцкар
![]()
![]()
+1![]()
+ Номинация за - "палаво екзотично парче с талант"
Тук ненадминатия фаворит е ..................................
...............................................................................
Crimsooon
Crimson написа:nahi написа:kibikoff написа:Номинирам Чарли, за дърт коцкар
![]()
![]()
+1![]()
+ Номинация за - "палаво екзотично парче с талант"
Тук ненадминатия фаворит е ..................................
...............................................................................
Crimsooon
Ах, трогнах сеШти дам аз на теб едно палаво екзотично парче
![]()
Добре де, имаш номинациЙ за коцкар.
Емиии, ПИЧЕлиш я. Честито!!!
Тъй като вече спечелих номинацията, очаквам паричната награда да ми се връчи в кеш следващата сряда в 1516nahi написа:Спотайват се като мушмороци,
нали ще трябва да черпят номинираните!!!
Не знам. Да кажат организаторитеkotka12 написа:ще се излъчва ли по телевизора????
kotka12 написа:ще се излъчва ли по телевизора????
Цъ! Няма да е там. Малък ми е...рейтинга.TOYAGA написа:kotka12 написа:ще се излъчва ли по телевизора????
Съдейки по вида на номинацията, може би ще трябва да следиш XXX каналите по малките часове.
Мда пък и публиката е предимно женскаTOYAGA написа:Е, тогава те устройва само поясът на сапунените сериали. Там публиката вече е готова на всякакви... рейтинги.
Млади майкиTOYAGA написа:Мда... така да се каже.
Тогава сменяме телевизионното време, че ако почнат пенсионерки да звънят на вратата и жената ша мъ убий.Quiz написа:Ще ти се! По-скоро са пенсионерки.
После преразказват "преживяното" на всеослушание пред блока.![]()
NovemberCharlie написа:... ако почнат да звънят на вратата и жената ша мъ убий.
Оо,да, аз имам разрешително.kibikoff написа:NovemberCharlie написа:... ако почнат да звънят на вратата и жената ша мъ убий.
че иначе ще ти прости ли?![]()
И такова имам.kotka12 написа:за подборен отстрел?
C най-много подадени гласове, наградата "Дърт коцкар на годината" безапелационно отива при NC.kibikoff написа:абе май не ми се занимава да анализирвам данни и конкретни резултати от номинациите, ако има някой друг мераклия .... да жули :D
Antares написа:C най-много подадени гласове, наградата "Дърт коцкар на годината" безапелационно отива при NC.kibikoff написа:абе май не ми се занимава да анализирвам данни и конкретни резултати от номинациите, ако има някой друг мераклия .... да жули
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта