Отговори :
girl 1 каза: da
girl 2 каза: iha (sun) tiq me kefat na max
girl 3 каза: sa nemom
girl 4 каза: em kefat me
girl 5 каза: ne
Надявам се да съм помогнал
П.П. Скрих имената им от съображения за сигурнос
hitar_potter написа:хахааах... Много си груба, много![]()
![]()
![]()
Oxliofa написа: Някой да е позволил да ми посташ снимката ?
колело .скокливо
да обичам 2 гуми и парчета метал и да се грижа повече за тях отколкото за себе си
Докато кара, около него винаги е пълно с "путки"
Анелия написа:Oxliofa написа: Някой да е позволил да ми посташ снимката ?
Виж, тук не си прав. Постване на снимка означава аз да я сложа от някакъв компютър в интернет. Аз не съм правила това, твои снимки не притежавам. Ти си си я постнал сам.
Oxliofa написа:Анелия написа:Oxliofa написа: Някой да е позволил да ми посташ снимката ?
Виж, тук не си прав. Постване на снимка означава аз да я сложа от някакъв компютър в интернет. Аз не съм правила това, твои снимки не притежавам. Ти си си я постнал сам.
и какво като съм я пуснал сам в интернет ? за кво трябва да я поставяш другаде ? подчертаваш че съм грозен ли или какво КРАСАВИЦЕ

mouse написа:С риск да ме обвинят в спам се включвам за да подкрепя "охлюва".Използването на чужди снимки може и да не е незаконно...просто е въпрос на етика.
Докато кара, около него винаги е пълно с "путки"
Oxliofa написа:Неразбирам "Анелия" какво показва реалноста. Поста моя снимка която съм карал колелото си и нормално да изглеждам по този начин с всичките дрехи по себе си и прическата направена от шапката и сложала някъф с фул фейс който се е издукарал
Shady™ написа:1. Продай си колелото и си купи кола, порасни малко.
2. Уфф Владиславееее не ме заниамвай с глупавото ти колело и т.н. ...
3. Оооо Мило ще се убиеш някъде айде моял те престани.
:
Който не плаща хептен данък обществено мнение - живее сам.k0cTaHeB написа:А тези, които не те разбират и оценяват,подминавай с лека ръка,без да им обръщаш грам внимание. Те никога няма да разберат какво са изпуснали.
did написа:Момичетата не знам, но жените определено мразят съпрузите им да изчезват в събота и неделя с колелото в неизвестна посока и да ги зарязват да си гледат сами децата
Анелия написа:всъщност дори не ме интересува как изглеждам.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта