hitar_potar написа:jivkonik написа:low_rider написа:Аз си пазаря от там с дебитната ми Виза от ПИБ, предпоръчвам ви нея, защото е изпробвана на много места и е безотказна при разплащане в интернет:)) А и да е в левчета се обменя по курса на банката за деня.
Не винаги! Ако използваш PayPAl за плащане - те обменят по някакъв техен курс за деня от валутата, в която плащаш към лева, който не можеш да видиш никъде освен точно в момента на плащането, и разбира се, е "по-дървен" от междубанковия обменен курс за деня.... с две думи - скубят ти още некой лев от джоба
Капиталисти недни.....
а ти през пейпал ли плащаш??? щото аз със българска карта направо платих през сайта им, без да ползвам системата на пейпал.
Krismars написа:Обикновено за колко време пращат нещата, щото поръчахме сряда в 22:30, вчера са взели парите от картата, ама до днеска си стои на процесинг, предполагам са попретрупани със заявки, но все пак за колко време обработват нещата, първа поръчка ни е.
jivkonik написа:ДА не те разочаровам ама от 28.12.2008 поръчката ми още се обработва, парите отдавна са взети от картата....![]()
Натоварен сезон имат хората, с тоя нисък паунд......
Mast3rm1nd написа:тцтцтц айде в левове че аз преди 1 седмица ли я гледах 2.09 лв което си е добре
outfaced написа:Mast3rm1nd написа:тцтцтц айде в левове че аз преди 1 седмица ли я гледах 2.09 лв което си е добре
ми гледай я по често ... сега е 2,2... уви
http://www.bulbank.bg/index.jsp?id=5.1
hitar_potar написа:абе е..и му меча, аз ли бъркам нещо, или тия от булбанк наистина имат разлика в курс купува и курс продава от 13 ст. (в брой) и 11-12ст. (по сметка)???не трябва ли разликата да е някъде около 4-6 ст.???
jd написа:Междудругото само да споделя - последната ми пратка се забави с 2 седмици. Какво се оказа - че CRC са я пратили навреме, но тъпанарите от UPS България я замотали 2 седмици при тях. Така че ако ви се бави пратка от CRC, имайте го предвид
jivkonik написа:Избягвай доставки по UPS - Интайм (както им е представителя за БГ) - много са зле откъм сроковете като дойдат нещата тук....
jd написа:jivkonik написа:Избягвай доставки по UPS - Интайм (както им е представителя за БГ) - много са зле откъм сроковете като дойдат нещата тук....
Това го установих по трудния начин.. но честно казано не съм и гледал как съм го поръчал. За следващия път поне ще си знам
PtD написа:В момента гледам, че ми дава стойност за доставка 10 евро...
jd написа:Междудругото само да споделя - последната ми пратка се забави с 2 седмици. Какво се оказа - че CRC са я пратили навреме, но тъпанарите от UPS България я замотали 2 седмици при тях. Така че ако ви се бави пратка от CRC, имайте го предвид
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 371 госта