oxliova2 написа:има вело алеи само в центъра по точно ндк и то вече се изстъркаха за жалост, а друг е проблема че хората си ходят по тях и не им пука
CRAZY RIDER написа:Чак пък да се дразня....
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа::offtopic: и тук спират коли по тях, тук колите понякога се намират с рязани гуми, друг път само одрани![]()

pibsi написа:Та по случая с ходещите хора по велоалеите, да не ти пука ти си с предимство .
did написа:pibsi написа:Та по случая с ходещите хора по велоалеите, да не ти пука ти си с предимство .
Би ли ми казал според кой член на кой закон е така?
bobiracing059 написа:did написа:pibsi написа:Та по случая с ходещите хора по велоалеите, да не ти пука ти си с предимство .
Би ли ми казал според кой член на кой закон е така?
То няма една истинска Велоалея,ти пък искаш закони за тях.![]()
ПП Важното е като се дразниш,да не се празниш!![]()
![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа: А да те питам теб ти за чий х*й ще ходиш по велоалеята, като знаеш, че е само за велосипедисти...
Бахахахаха, как един нормален нЕма у форOмO бе, <censored>...bobiracing059 написа:ПП Важното е като се дразниш,да не се празниш! :agree: :rofl: :beer:
Shady™ написа:CRAZY RIDER написа:Чак пък да се дразня....
Аз пък се нервя !
oxliova2 написа:Дразните ли се ...
Blink92 написа:И относно газенето на тези които са на велоалеята ще ми е неудобно да газя майка с дете...
TeDo_BaPHa написа:Виновен излизаш ти, има си маркировка, има си знаци, които да осведомяват гражданите, че точно това е велоалея. А да те питам теб ти за чий х*й ще ходиш по велоалеята, като знаеш, че е само за велосипедисти, това че попринцип караш колело не означава, че можеш да си вървиш по велоалеята!!! Когато си с колело си с колело, когато си без него си пешеходец и ще си вървиш по тротоара
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта