Пък и все пак трябва да видиш дали ще ти е удобен в ръцете

Защото то е като да гледаш жена на картинка и да четеш колко висока и т.н. е. просто друго си е да го пипнеш и да му видиш "характера". То това непречи да обиколиш 5-6 магазина за готоапарати , където знаят какво продават и защо, да питаш , да го усетиш дали ляга добре в ръката ти , пък после търси он-лайн ако ти се занимава

Въпреки че преди няколко години имах лош опит с международната гаранция на продукт Sony, като просто ми казаха , че тя НЕВАЖИ в България! Може нещата да са се променили, но все пак Международната гаранция виж дали важи и за тук!
Относно зареждащите се батерии - Varta 2500mAh , GP 2300 mAh, зареждани със зарядно варта - По лични наблюдения вартата държи много повече, и спопред мен това не е само от 200-те милиамперчета повече, а защото зарядното е проектирано така, че да си върши работа за тях си

пък мойта бангия зарежда общо 15 часа, а новите им продукти доколкото ми каза един от продавачите в техномаркета зареждат батерията за 2 пъти по малко време, но си трябва и батерията, която да издържи този по-голям наплив на електрони. Така че зарядното да е съвместимо със зарежданите батерии. Не разбирам от електричество, така че може някой по вещ в тази област да даде компетентно мнение!
Best wishes, papi007