outfaced написа:... бях го забравил това ....
Oчевидно. За съжаление не си единствен.
chill

outfaced написа:... бях го забравил това ....
bikerider написа:Забелязва се ясна циклична зависимост: цоциалисти на власт - надолу. Други на власт - нагоре. Иначе всички са маскари.
bikerider написа:То това е и фаталното. Не съм чул някой от протестиращите да иска качествено образование - а няма по-важно нещо от това за каквото и да е развитие.
що-годе работещо правителство
bikerider написа:Не съм чул някой от протестиращите да иска качествено образование...
PtD написа:...какво друго работиха?
bikerider написа:Не съм чул някой от протестиращите да иска качествено образование - а няма по-важно нещо от това за каквото и да е развитие.
agent_Jekov написа:bikerider написа:Не съм чул някой от протестиращите да иска качествено образование - а няма по-важно нещо от това за каквото и да е развитие.
То въобще стигна ли се до диалог, че да чуеш нещо?Иначе виж точка 5 от исканията на протестиращите.
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=47873
TOYAGA написа:PtD написа:...какво друго работиха?
Гледам че си недоволен, начи най-малко тебе са те изработили...
chill написа:agent_Jekov написа:bikerider написа:Не съм чул някой от протестиращите да иска качествено образование - а няма по-важно нещо от това за каквото и да е развитие.
То въобще стигна ли се до диалог, че да чуеш нещо?Иначе виж точка 5 от исканията на протестиращите.
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=47873
Ъпцелютно подкрепям. Качествено образУвание се постига с безкрайни купони в Студентски град, безпаметно къркане, всекидневно напушване и протести пред Парламента. И най-вече с незабавни реформи. Реформи до дупка.
chill написа:
chill написа:Така че, не се чудете защо има само 2-3хил. лумпени и безделници на "протестите" - през последните години хората живеят значително по-добре, купиха си трошки от Германия, купиха си апартаменти, я гледай каква навалица е по моловете ... абе, на хората им е транс пенис за "протестират".
penzo написа:Пффффт
TOYAGA написа:penzo написа:Пффффт
Flieg nicht höher als dein Schutzengel fliegen kann...
TOYAGA написа:С липсата на връзка с действителността.
bikerider написа:То това е и фаталното. Не съм чул някой от протестиращите да иска качествено образование - а няма по-важно нещо от това за каквото и да е развитие.
penzo написа:... съзнателно вече втори път не конкретизираш с какво не си съгласен.
TOYAGA написа:penzo написа:... съзнателно вече втори път не конкретизираш с какво не си съгласен.
И като конкретизирам кво? Ти ли ше пораснеш по-бърже или на другите дришльовци ше им дойде акъл?
chill написа:Ъпцелютно подкрепям. Качествено образУвание се постига с безкрайни купони в Студентски град, безпаметно къркане, всекидневно напушване и протести пред Парламента. И най-вече с незабавни реформи. Реформи до дупка.
axelmax написа:bikerider написа:То това е и фаталното. Не съм чул някой от протестиращите да иска качествено образование - а няма по-важно нещо от това за каквото и да е развитие.
като ти се яде,дали ти се чете?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта