bikerider написа: Преквалифицирането става с четене и зор. А не с викане по площадите за "незабавни реформи". Мууууууууу.
bluskanie написа:А ти беше ли на площада, за да чуеш, какво казват хората или ПАК черпиш информация от медиите?
Може, ама обиновено хората носят плакти знамена, павета или други евтини пособия. За да тръгнеш с апарат трябва да е имало причина.bluskanie написа:NovemberCharlie написа:А ти защо носеше фотоапарат на площада?
Що, не може ли?
NovemberCharlie написа:За да тръгнеш с апарат трябва да е имало причина.bluskanie написа:NovemberCharlie написа:А ти защо носеше фотоапарат на площада?
Що, не може ли?
NovemberCharlie написа:Може, ама обиновено хората носят плакти знамена, павета или други евтини пособия. За да тръгнеш с апарат трябва да е имало причина.bluskanie написа:NovemberCharlie написа:А ти защо носеше фотоапарат на площада?
Що, не може ли?
did написа:Ако бях в София, и аз бих отишъл там днес (не вчера!). Интересно ми е да видя наживо хората, които искат, каквото там искат. Просто е нещо, което не се вижда всеки ден, а и една бройка повече на площада си е една бройка повече, когато трябва да се прави масовка, която вика "УУУУУУУУ".
Това е известно още от рождението ми.bluskanie написа:Ти си гений! ...
Това е въпросът. Защо искаше да снимаш, какво искаше да снимаш и за какво ще използваш снимките?Ами разбира се, че имаше причина да съм с фотоапарат. Исках да снимам!!!
Пробвай с Delete или FormatBTW, някой да знаек как се възстановяват снимки от флаша? Чувал съм, че е възможно...
did написа:...Ако бях в София, и аз бих отишъл там днес (не вчера!)... .
NovemberCharlie написа:Това е въпросът. Защо искаше да снимаш, какво искаше да снимаш и за какво ще използваш снимките?
bluskanie написа:NovemberCharlie написа:Това е въпросът. Защо искаше да снимаш, какво искаше да снимаш и за какво ще използваш снимките?
Не ми отговориbluskanie написа:NovemberCharlie написа:Това е въпросът. Защо искаше да снимаш, какво искаше да снимаш и за какво ще използваш снимките?
Страх лозе пази.bluskanie написа:Ми не виждам причина да ти отговарям. Лично моя работа е, защо, какво, и дали да снимам. И лично аз нося отговорноттта от това. Това ми е отговорът, в случай, че вече си се легитимирал...
bluskanie написа:Снимах нещо, което се оказа в близост до няколко робокопелета.
Ми само ти се оплакваш. Ако бяха взели на други днес вестниците щяха да опищят орталъка.bluskanie написа:А ти откъде знаеш, че не са? Та те постоянно го правят...
И на мен това ми е чудно от одеве. Какво е снимал и защо го е снимал?did написа:bluskanie написа:Снимах нещо, което се оказа в близост до няколко робокопелета.
И заради снимки на нещо, което става в центъра на София, са те накарали да си изтриеш картата??????????
did написа:bluskanie написа:Снимах нещо, което се оказа в близост до няколко робокопелета.
И заради снимки на нещо, което става в центъра на София, са те накарали да си изтриеш картата??????????
bluskanie написа:Както и да е, попрочетох някои материали по темата, вече съм подготвен
И аз да бях и аз нямаше да съм щастлив да ме снимаш. Защото той там не е Гошо Петров, а полицай. Когато му снимаш лицето той вече е разпознаваем като Гошо Петров, а това го прави уязвим, защото просто си е вършил работата. И ще ти кажа още нещо - във всички цивилизовани страни полицаят е недосегаем. Защото полицаят е този, които осигурява сигурността на гражданите.Защото пред парламента е имало 2-3000 протестиращи, но останалите 7000000 не са били там. И полицаят е длъжен по закон да пази тия 7000000 плюс ония, които просто са протестирали без да се крият зад качулки и шалове. Що полицаите не бият, като ги замерят с цветя?bluskanie написа:did написа:bluskanie написа:Снимах нещо, което се оказа в близост до няколко робокопелета.
Странно, нали? Проблема беше, че явно видяха, че съм насочил обектива към тях, а и после видяха, че случайно са попаднали в кадър, макар и "обекта" да не беше точно/само тях.![]()
Както и да е, попрочетох някои материали по темата, вече съм подготвен
TOYAGA написа:За да изтрият снимките, трябва да се унищожи картата. Физически - механично, термично, химично. В противен случай всичко може да се възстанови без остатък с помощта на елементарен софтуер. За намирането му се ползва Google.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта