Revoluiton of Consciousness

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот Editor » Чет Яну 15, 2009 7:32 pm

TOYAGA написа:Kаква марка е картата?

Marzocchi....
Какво сте го "НАЯЛИ" ?В пълното си право е да снима !
Edit:

NovemberCharlie написа:Някъде ди си ме видял да казвам, че е забранено да снима?

Тогава защо си се заял?Какво по-точно те бъркат неговите снимки?
Последна промяна Editor на Чет Яну 15, 2009 7:41 pm, променена общо 2 пъти
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Яну 15, 2009 7:36 pm

Някъде ди си ме видял да казвам, че е забранено да снима?
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот bluskanie » Чет Яну 15, 2009 7:47 pm

Намират се на приказка, нема страшно. :)

Картата е LG Secure Digital 1GB
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот agent_Jekov » Чет Яну 15, 2009 8:02 pm

Много ме радват льольовци като bikerider, chill и тн.-няма да си мръднат задника да дойдат на протеста и аджеба да видят от първо лице за какво става дума, ама иначе са много компетентни зад клавиатурите и на топло вкъщи.То може и от нас там да нямаше голяма полза ама от такива ТВ и Интернет коментатори хептем. :)
Иначе днес беше пълна тъга-още по-малко хора и от вчера.Утре ще е още по-зле, но сме там въпреки това.Най ме подразни засилената полицейщината за една шепа хора-на 2 пъти ми искаха лична карта и ме бъркаха.Но карай, не това е проблема.Проблемът беше, че бяха една шепа хора, значи тва по-мързеливо племе от софиянци няма.От 2 милиона идват 2000.Е за това са напълно безмислени тия протести, няма ли обединение и масовост(от 10-15 000 човека нагоре) нищо няма да се промени.
@bluskanie Един пич снимаше един полицай как си чеша оная работа и ще ми прати снимките, наистина беше много смешен.И както снимаше един "ушев" почна да се заяжда какво снима, да се махал с фотоапарата, че имало по-интересни неща и тн. :)
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот Alpina » Чет Яну 15, 2009 8:04 pm

agent_Jekov, какво пречи на един чичко полицайков да си пипа "оная работа" по време на работа?

Всъщност що гледа там тоя твой приятел :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Яну 15, 2009 8:06 pm

Май още ви е рано да разберате защо ВЕЧЕ не ходим по такива "протести". Щото по-голямат част от този форум е била в мъдете на бащите си когато аз съм ходил да протестирам.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот agent_Jekov » Чет Яну 15, 2009 8:10 pm

NovemberCharlie написа:Май още ви е рано да разберате защо ВЕЧЕ не ходим по такива "протести". Щото по-голямат част от този форум е била в мъдете на бащите си когато аз съм ходил да протестирам.

Аз може би те разбирам, моите родители от много години не са ходили може би по същата причина.

@Alpina Нищо не му пречи, просто има нещо символично в това.:D Като ми прати снимките ще видиш.Момчето май беше журналист и набитото око хваща такива случки. ;)
Последна промяна agent_Jekov на Чет Яну 15, 2009 8:13 pm, променена общо 1 път
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот bluskanie » Чет Яну 15, 2009 8:11 pm

NovemberCharlie написа:...защо ВЕЧЕ не ходим по такива "протести". Щото по-голямат част от този форум е била в мъдете на бащите си когато аз съм ходил да протестирам.

:thumbd:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Alpina » Чет Яну 15, 2009 8:20 pm

:offtopic:
bluskanie, следващия път - "Коремна фотография" ;)

До сега не съм имал проблеми с такава.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Editor » Чет Яну 15, 2009 8:23 pm

NovemberCharlie написа:Май още ви е рано да разберате защо ВЕЧЕ не ходим по такива "протести". Щото по-голямат част от този форум е била в мъдете на бащите си когато аз съм ходил да протестирам.

Всъщност...Какво общо има това, че по-голямата част от този форум е била в мъдете на бащите си, когато ТИ си ходил по протести ?И без да съм ходил на каквито и да било протести ми е абсолютно ясно, че са ИЗЛИШНИ.Само дето после чета смс-си от близките си "Гледаме страшни неща по телевизията за вашата държава...Добре ли сте всички? ".Относно това, колко си голям....Мисля, че всички сме чели една друга тема, където е описано.
Аватар
Editor

Мнениеот PtD » Чет Яну 15, 2009 8:49 pm

Щом полицаят е на публично място, ако не иска да го снимат, да си носи качулката. Иначе да се разправя с адвоката ми :popcorn:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Чет Яну 15, 2009 8:49 pm

@Editor: И ти си льольо, остави Nightwolf/agent_Jekov да ни обяснява от високо колко сме зле.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Чет Яну 15, 2009 8:53 pm

PtD написа:Щом полицаят е на публично място, ако не иска да го снимат, да си носи качулката. Иначе да се разправя с адвоката ми

Не е зле, преди да се обаждаш на адвоката си, да прочетеш чл. 32 от конституцията, който ясно казва и не уточнява мястото /публично или не/.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот chill » Чет Яну 15, 2009 9:11 pm

agent_Jekov написа:Много ме радват льольовци като bikerider, chill и тн.-няма да си мръднат задника да дойдат на протеста и аджеба да видят от първо лице за какво става дума, ама иначе са много компетентни зад клавиатурите и на топло вкъщи.То може и от нас там да нямаше голяма полза ама от такива ТВ и Интернет коментатори хептем. :)

Много се радвам, че се радваш. Нямам нужда да идвам и да гледам, беше ми БЕЗКРАЙНО ясно какво ще се случи СЕДМИЦА(И) преди събитието. Беше просто ОЧЕВАДНО от отчаяния стремеж да се съберат критична маса хора, нямащи нищо общо помежду си, цитирам,

" ... студентското движение СРОКСОС. На простеста се очаква да дойдат много студенти, пенсионери, привърженици на АТАКА, БЗНС, ГЕРБ и други партии, както и таксиметрови шофьори, земеделци, футбулни фенове и потребители на сайтове като нашия."

Даже съм сигурен, че не е имало и нужда от провокации.

А когато и ако приключиш да се пениш и да пръскаш слюнка, може да се замислиш (ако си оборудван за целта), че има ГОЛЯМ брой хора, които не споделят "идеите" и исканията на този "протест" и затова не участват в него.

Аре, със здраве ... :finger: :finger: :finger:
Pain is weakness leaving the body.
Аватар
chill

Рейтинг: 1675

Мнениеот agent_Jekov » Чет Яну 15, 2009 9:25 pm

Ами тия, които не го споделят заслужават да бъдат клатени.Да си седят вкъщи и да не дават "компетентни" мнения по въпроса.Плюс това не виждам болдираните от теб групи от хора с какво са по-малко хора от теб? :dunno: Зле прикрита ксенофобия ли долавям?

@bikerider Зле си да, ама не защото аз ти го казвам, а поради други причини.Не аз съм привърженик на политически трупове като теб. :)

Въобще вместо да джафкате срещу протеста, не се абете и не пишете в темата.Разбрахме, че сте против изразяването на гражданска позиция от хората, какво искате да постигнете повече не ми е ясно? :dunno:
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Editor » Чет Яну 15, 2009 9:34 pm

agent_Jekov написа:Ами тия, които не го споделят заслужават да бъдат клатени.Да си седят вкъщи и да не дават "компетентни" мнения по въпроса.Плюс това не виждам болдираните от теб групи от хора с какво са по-малко хора от теб? :dunno: Зле прикрита ксенофобия ли долавям?

@bikerider Зле си да, ама не защото аз ти го казвам, а поради други причини.Не аз съм привърженик на политически трупове като теб. :)

Въобще вместо да джафкате срещу протеста, не се абете и не пишете в темата.Разбрахме, че сте против изразяването на гражданска позиция от хората, какво искате да постигнете повече не ми е ясно? :dunno:

На колко си години?
Аватар
Editor

Мнениеот chill » Чет Яну 15, 2009 9:37 pm

agent_Jekov написа:Ами тия, които не го споделят заслужават да бъдат клатени.Да си седят вкъщи и да не дават "компетентни" мнения по въпроса.

Въпрос на мнение. Според мен пък, най-клатените се вие, заблудените ОВЦЕ на площада. Не че имам против да си блеете.

Плюс това не виждам болдираните от теб групи от хора с какво са по-малко хора от теб? :dunno: Зле прикрита ксенофобия ли долавям?

Или не долавяш или си въобразяваш. Не, не са по-малко хора, а са хора, които правят ненужни платените провокатори, което всъщност исках да кажа в предишното си мнение. Явно трябва да ти се обяснява повечко.
Pain is weakness leaving the body.
Аватар
chill

Рейтинг: 1675

Мнениеот agent_Jekov » Чет Яну 15, 2009 9:37 pm

23.
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Admin » Чет Яну 15, 2009 9:54 pm

Виждам, че вече сте включили в арсенала си и обидите... Явно с приближаването на изборите ще има все повече заключени теми.
Както и преди няколко години, ще ви помоля с толкова пламенни спорове, стигащи до размяната на епитети и какви ли не квалификации, да продължите в някой политически форум. В нашия достатъчно успяваме да се дърляме и на колоездачни теми, че да имаме нужда и от политически караници, преливащи от пусто в празно.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Предишна

Назад към Други