Велокарти за SatNav

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Велокарти за SatNav

Мнениеот the.trademark » Чет Яну 15, 2009 10:03 pm

Ако някой има, може ли да ми даде велокарти за Tom Tom, Ozi, iNavi или Garmin XT :dunno:
You have not lived...
Until you haven't found something worth dying for...
Аватар
the.trademark

Рейтинг: 1066

Мнениеот Sasho_snegorina » Чет Яну 15, 2009 10:43 pm

Мисля, че трябва да се доуточниш за какви карти говориш. Ако ще караш по шосе, то всички по-подробни карти на България ще ти свършат работа.
Карти спокойно се намират в сайтове като:
www.pocketbulgaria.com
www.smartphones-world.com
Аз полвам от тези сайтове, качени на джобен компютър и ми вършат работа както в колата, така и на туристическа разходка в планината или при каране на колело. Ако искаш обаче маршрути на пътеки в планините, мисля че трябва да са направени от човек, който първо е минал през маршрута и след това го е запазил като track.
Практическият ефект от адреналина е приток от хормони в резултат на възбуда на организма, което води до ускоряване на ритъма на жизнените функции.
Аватар
Sasho_snegorina

Рейтинг: 1998

Мнениеот nicky bike » Пет Яну 16, 2009 12:24 am

Аз мога да ти пусна картата на BG Topo Maps. Имам проблеми с картата на моя компютър, но не е е от нея. И Admin и outfaced (за което им лагодаря) ми я пуснаха. Пробвах я и на друг по прост комп там върви.
Офроуд картата на Сабин си я купих легално 150лв. за което съжалявам. (не ми върши работа в Балкана освен да видя "орачите" с моторите къде са минали за да не мина от там). До сега не съм се мъчил да я вадя. Аз не съм и в час с много работи по GPS-са но това е друг въпрос.
Това е от мен ако мога да ти бъда полезен с нещо ... пиши... може и ЛС.

:beer:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Рейтинг: 2000

Мнениеот papi007 » Пет Яну 16, 2009 2:41 pm

http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=48023
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=46741
2 теми за GPS-и, като Велокарта докато не се развие 2та тема като идея, мисля че off-road картата на BG е единствената алтернатива. Само черни пътища , където (не ти пожелавам) ще се срещаш с ATV, джипове, мотори и всички тези "природолюбители" дето поне доколкото знам нямат уважение към велосипедистите... Но това е друга тема за разговор! ;)
Best wishes, papi007
Аватар
papi007

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум