Става ли за каране на Драгалевци?

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Става ли за каране на Драгалевци?

Мнениеот Editor » Чет Дек 18, 2008 10:17 am

Добро утро колеги.Четвъртък е, като по чудо не съм на работа и гледам даже не е много мокро навън, там се замислих дали да не отскоча до драгалевци за няколко спускания.Единственото което ме притеснява е да не е много кално, хлъзгаво и тн.Моля, някой ако е ходил нагоре в близките дни/седмица, да драсне един ред в темата.
Ако горе не е много кално, ще се радвам да се съберем повечко хора и да покараме.
Благодаря предварително.
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот TheAnimal » Чет Дек 18, 2008 10:50 am

снощи бях на витоша, ще е кално според мене, снега се топи и са положителни температурите, почвата ще е омекнала. но какво по-хубаво от едно каЛЯне.
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Рейтинг: 2000

Мнениеот vlassadar » Чет Дек 18, 2008 12:00 pm

Вече сигурно си решил, но все пак... освен че по-кално едва ли може да бъде, ще завали ако вече не вали, оттам няма да има и хора => лифта няма да го пускат много. Лифтаджиите ще се дразнят като се качиш с кален задник...
Условията за неделя могат да са подходящи ако натрупа умерено количество снежец, тогава ще съм горе от сутринта
Аватар
vlassadar

Мнениеот Editor » Чет Дек 18, 2008 12:03 pm

Ясно...Значи няма да се кара днес.Благодаря за информацията.Много ми се искаше точно неделя да се кача, заедно с всички останали, но съм на работа за съжаление.
:beer:
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот sharky » Чет Дек 18, 2008 9:44 pm

Аз карах неделя и като се прибрах мама ме изгледа тъпо и ми каза да си седя вънка хаха . Калничко беше, в горната част си е баш сняг, ама е приятно да се минава през него. Най-кално е там на сингъл трака дето се минава до лифта, ама тва е кал ... няма да ти разяде дрехите, но ще ти се наложи да измиеш колелото на някоя пароструика, щото иначе си зимаш с тебе мноооооого кал :)
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот Youngblood » Съб Дек 20, 2008 5:02 pm

Винаги "става" за каране, стига да имаш желание, да бачка лифта и да обичаш калните бани. Това все пак не е зимен спорт...
Аз лично закрих сезона на Сопот и мисля да го открия март месец пак там...че Витоша започна много да ме дразни с хилядите рекреационисти...
we are nature
Аватар
Youngblood

Рейтинг: 1265

Мнениеот Jabsco » Съб Дек 20, 2008 6:03 pm

Кажете как беше положението горе днес.
Аватар
Jabsco

Рейтинг: 1925

Мнениеот sharky » Нед Дек 21, 2008 12:07 pm

Jabsco написа:Кажете как беше положението горе днес.

от студа беше стегнала почвата и супер хубаво се караше. Валеше яко сняг и от лифта слизаха снежни човеци :D Натрупа си 2 пръста , ама те не пречеха :agree:
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот vlassadar » Чет Яну 15, 2009 5:44 pm

Up: Прогнозата на вътрешния ми глас казва, че този уикенд ще е идеално само за нас, скиорчета и бордисти ще им е зле. Ако не завали, а стегне, условията всъщност ще са прекрасни. Единия ден ще се кача като че ли. Пак от 9 до 16 разбира се
Аватар
vlassadar

Мнениеот Admin » Пет Яну 16, 2009 9:21 am

Ще препратя към една по-нова тема, която е създадена специално с оглед на зимното каране на Витоша. Моля, споделяйте информацията за актуалните условия в нея! :agree: :beer:

http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=47910
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Назад към Мероприятия - архив