Sasho_snegorina написа:Ами пинчето като излезе през прешлена и след това като отново влезе в него се заглажда. Точно там е проблема, че след това няма какво да го държи да не излезе отново самò. Мисля, че най-добрият вариант си остава чук и наковалня.
the Wizzard написа:то едно съединително звено (Power link) явно струва цяло състояние, за да не си сложил досега такова...
ама нейсе, важно е да се пусне тема за проблем който можеш и сам да решиш
Sasho_snegorina написа:...когато се нуждаеш от удължаване на веригата пак ли ще ползваш съединително звено?
- В Сф съм си купувал от веломагазин съединително звено разглобяемо KMC за 3лв. /звената които съм виждал са за 7 и 8 скоростна верига/, а после видях, че в близкия ТСМ имаше същите звена даже опаковани в кутийка по 2лв. Та ако имате ТСМ погледни и там, аз случайно го залебязах при нас докато си ровех из щандовете да разглеждам.Ами не е скъпо, около 4-5лв.
Pirate написа:- В Сф съм си купувал от веломагазин съединително звено разглобяемо KMC за 3лв. /звената които съм виждал са за 7 и 8 скоростна верига/, а после видях, че в близкия ТСМ имаше същите звена даже опаковани в кутийка по 2лв. Та ако имате ТСМ погледни и там, аз случайно го залебязах при нас докато си ровех из щандовете да разглеждам.Ами не е скъпо, около 4-5лв.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта