\EccentricMOTION написа:...че една каска за мотор е над 2кг ...
EccentricMOTION написа:... В случай, че една каска за мотор е над 2кг ...
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.

maksimalno_prost написа:Аз лично карам с каска за мотор 1350~1450гр. здравината е по голяма и може да издаржи на 50% по сериозни падания за разлика от драг или 661 байк каските. Но както е посочено горе в темата проветрението е по слабо1та по тежка и по здрава 2та по лека, но по-лесно чуплива
. Според мене ако имаш познати да карат с каски за мотор заеми я за 1 ден да я тестваш , а на другия някоя байк каска за да можеш да направиш избор
daf4ov написа:Така и така има тема за Full Face.Предстои ми покупка и ето го проблема с избора.Не мога да преценя какво точно ми трябва.Спрял съм се на два модела засега единия и другия
Ако някой може да предложи друг модел каска за цена около 40 лири,нека заповяда.Попринцип се спускам,евентулано тази година ще се ходи на сопот и така.Обаче преди 1 минута забелязах че БЕЛА имат в наличност само S размер.Както и да е надявам се да ми предложите нещо.Ако съм забравил да спомента нещо,кажете ще го добавя и без това вися доста в форума.
Едит:Ще помоля всеки които ще пишете в темата,моля пишете само моя въпрос.Момчето което пусна темата се сдоби с каска,да му е честита.Не виждам какво повече има да се дъвче по въпроса моторни каски. Благодяря

maksimalno_prost написа:@daf4ov карал съм бел балистик белия модел, беше много лекичка и ми беше удобна, но 661 не съм имал касмета да го изпробвам. Бих те саветвал сабери още малко пари и си земи този модел на 661
http://www.ridespot.net/product_info.ph ... 306c3dec8f
каската е супер
манол``вт написа:Ами, вземи си http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=24915 ! Много добра каска. Но както ти решиш, не ние ще я носим.
SilverWolf написа:Здравейте, намерих си каска втора ръка, доста евтина и наистина добра марка. Единствения проблем е че е за мотокрос и няма отвори за проветрение. Избора ми е тази каска (HJC CL-X4e DRAGON) и Drag Skeleton който има далеч повече отвори за проветрение.
П.П.: Знам че има подобна тема в архива, но неможах да разбера кое е по-добре.
Едит: Моето мнение е, че каските за колела са си за колела а за мотор са си за мотор.
това за мен ли е? ако е, си ме разбрал погрешно- имах предвид че имам каска за мотокрос и не мисля че дори на външен вид е удачно да карам с нея... има си направени каски за байкманол``вт написа:Винаги с каскаДори и до магазина да ходиш, си сложи каската (колкото и глупаво да си те стори, всичко може да стане
).
EccentricMOTION написа:Ти сам каза - каската е за мотор. Спускайки с fullface, дори и за колело /стария модел на драг неат/ която е САМО 1,2 кг оставаш с болки в областа на раменете и вратните мускули. В случай, че една каска за мотор е над 2кг ... ще е най-малкото болезнено. Драгчето е добър вариант и "изглежда гъзарско". Вземи си маска с опушени стъкла и отивай да събираш "малките свирки" в паркаУспех!

Static написа:Скелетъна си е направо чекиджиищина с изивинение -,-
ако тази или подобна каска ти уплътнява главата (както трябва да е) ще ти проветрява само определени точки на главата
много хубаво...
но пък идва един момент в който посрещаш камък точно в отвора.. какво се случва ?
плюс това не съм видял нито един от по-сериозните, били те дисордъри или т.н. да карат с каски с повече от два малки отвора
мисля, че просто каските за мх са по-дебели (тежки)
но това си е мое мнение (:
просто заради едната гъзария не бих се жертвал...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта