outfaced написа: А с какви химии ги тъпчат не ми се мисли.

Някой да обича висококачествен френски Foie gras?

outfaced написа: А с какви химии ги тъпчат не ми се мисли.
did написа:
Ама тва, дето е расло висящо на клюна си, за мен не е пиле.
Специално за него съм почти сигурурен, че са различни.bluskanie написа:did написа:
А, ти ако си мислиш, че другите, дето ги ядеш са нещо различно...
NovemberCharlie написа:Специално за него съм почти сигурурен, че са различни.bluskanie написа:did написа:
А, ти ако си мислиш, че другите, дето ги ядеш са нещо различно...
shepo написа::agree: мдаа
филма е доста показателен но колко от по малките ще го изгледат
bobiracing059 написа:shepo написа::agree: мдаа
филма е доста показателен но колко от по малките ще го изгледат
По-важноо е колко от тях ще го разберат!
jivkonik написа:За всички почитатели на Макдоналдс, КФЦ и други подобни "хранителни" заведения горещо препоръчвам този филм:
http://arenabg.com/details.php?id=f4f1d ... f040d926e6
Super Size Me - документален, от преди няколко години, за съжаление от тогава надали са се променили нещата..... много, много интересен, почти нелегален филм бих казал..... (то къде ли ще се излъчи тещова нещо!!! кой ли има интерес да се излъчи?) Гледайте го .... и после пак яще "бърза закуса".....![]()
![]()
bluskanie написа:lanzz написа:що си мислите, че KFC имат собствени птицеферми?
Имат!
KFC does not own or operate any poultry farms or processing facilities. Instead, it purchases chickens from, at any given time, approximately 16 different suppliers who collectively operate up to 52 facilities around the country.
Да, вечните картофки.
biketron написа:Другото което гледах за там е една панирана пилешка глава...Незнам но аз там не отивам,сигурно КФС е саштата помия..
biketron написа:Да, вечните картофки.
Утре ще ида в някоя изба ще си поръчам вино реколта 1982г.,после ще ида в макдоналдс и ще си взема картофки реколта 1991г.
shepo написа:ако е червено винце Мелник Хърсово 87-а няма да говориш така
Ако виното е българско има опасност картофките да са по-качествената част от менюто ти.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта