saitov написа:Ще помоля някой да го качи в български тракер . Благодаря предварително !
caspar написа:Ето го и него най-накрая: ШИШАРКИ
Има вече такава тема, но пуснах отделна за DVD-то - за да не се размие поста между другите коментари и да се откроява ясно, за да няма въпроси от типа "Няма ли да излиза вечи филма?".
На DVD-то има както 50 така и 20 минутната версия.
Приятно гледане!
bobiracing059 написа:caspar написа:Ето го и него най-накрая: ШИШАРКИ
Има вече такава тема, но пуснах отделна за DVD-то - за да не се размие поста между другите коментари и да се откроява ясно, за да няма въпроси от типа "Няма ли да излиза вечи филма?".
Приятно гледане!
Благодаря но да го беше качили в някой БГ торент сървър,за да може всички да си го изтеглят.Не е нужно да се правитеш на интересен и да го качваш по международните торенти.![]()
caspar написа:Там му е мястото - в екстремните спортове.
И ми писна с тия бг сървъри.
jd написа::offtopic:
И стига ревахте, че сте нямали регистрация - ми да имате. Човек като иска нещо, намира начин!
caspar написа:Ето го и него най-накрая: ШИШАРКИ
Приятно гледане!
25thframe написа:Не си прав, защото ти имаш регистрация от времето в което тя беше свободна, а сега трябва да те инвайтнат. Ако ти нямаше регистрация и нямаше как да набавиш покана, нямаше да говориш така.
jd написа:
![]()
Ти пък откъде знаеш от кога и каква ми е регистрация смея да попитам?
25thframe написа:jd написа:
![]()
Ти пък откъде знаеш от кога и каква ми е регистрация смея да попитам?
Join date 2008-08-15 03:03:23 (23 weeks ago)
A правилото с поканите е от около 2 седмици.
А това че даваш покани на хората, говори само добро за теб.
naso написа:да знам ама па аз тряя да накупя една камара авторски права и сещаш се как е с тея приходи дето с зор ги изстисках едвам се покриха разходите и т.н. та един вид няма начин... смучете пиратската и тва е само дайте ром малко![]()
п.с. не че е невъзможно да пусна без платени права ама знам ли някой дет тва само чака няя сми да се вкарвам в някви филми братлеjajajjajaja
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта