Alpina написа:Много се впрягате. Боли ме фара дали ме подслушват, дали ме снифят или ме наблюдават.
Аз не върша нищо нередно и не ме притеснява събираната от тях информация.
Личните ми данните от две седмици са достояние на целия свят и всеки желаещ може да ми види ЕГН, място на раждане, настоящ адрес, номера на личната ми карта, кога и къде е издадена, образец от подписа ми, GSM номера ми, e-mail-а и какво ли още не.
Дали това ме притеснява - НЕ
Единственото малко по-неприятно е, че сега ми се обаждат малко повече непознати лица, но не е болка за умиране.
k0cTaHeB написа:Добре,а какво се случва ако някой недоброжелател си спретне фирма на твое име или и това не те притеснява?
25thframe написа:Незнам колко тъп трябва да си да говориш че предпатените мобилни услуги и достъпа до wireless мрежа ще е само след предоставянето на лична карта.
25thframe написа:Не го знаех.![]()
![]()
И все пак, цялата щуротия изложена от "Ел. граница" ми се струва налудничева, трудно ми е да си представя как някой може да накара определен тип корпорация да изложи данните на свойте клиенти. А дори да може, няма да бъде толкова лесно, колкото се опитват да внушат във филмчето.
Alpina написа:agent_Jekov, в какво да вярвам?
agent_Jekov написа:Едит: Ето, някой се опита да ми саботира поста и излязоха 3 наведнъж.
bikerider написа:...българския вариант предвижда използването на информацията без съдебна санкция. Дребна подробност...
, законите, правилниците и т.н. и т.н. Естествено няма какво да ги коментираме до колко всичко в тях е правилно или не.bikezilla написа:...въпросът е, кой решава дали това, което правиш е редно или не?
bikerider написа:Докато се разправяте за глупости, основния момент явно остава незабелязан - българския вариант предвижда използването на информацията без съдебна санкция. Дребна подробност...
Alpina написа:, законите, правилниците и т.н. и т.н.bikezilla написа:...въпросът е, кой решава дали това, което правиш е редно или не?
agent_Jekov написа:Това с Wi-Fi-я ми се вижда глупост обаче - навсякъде където има мрежа да ти искат лична карта.Значи трябва да задължат всеки, който излъчва такъв сигнал да си сложи парола?В Германия от брат ми знам, че си е влизал от къде ли не без проблем, а там уж е в сила тая наредба.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта