1ви въпрозд. сега като стана студенко преди една седмица ли там като дойдоха студовете незнам как, от къде и кво-що, ама колелото почна да скърца. опитвах се да разбера от къде е тая скръцня но неможах, въртях педалите бавно, бързо, не ги въртях, те ме въртяха, дигнах колелото, въртях само гумите, само едната, само другата, само двете, завивах с волана наляво-надясно, рязко завивах наляво-надясно, дърпах спирачките, пусках спирачките, накланях се наляво-надясно-нагоре-надолу, абе сякви варианти пробвах само и само да разбера какво поражда тая ксръцняи как да я махна. единственото което разбрах е, че идва от предната част от колелото. не е отзад или от седалка. скръцнята също не е някаква friquent ами е абсолютно рандом ТУ я има, ТУ я няма, ТУ е продължителна, ТУ краткотрайна и незнам кво нередно правя че да я възпройзвеждам.
кажете какво да проверя да не се е преебало или изкривило, ако примерно ви се е случвало. на външен вид нищо различно не забелязвам дето да причинява скръцнята.
2ри въпрост че съм се сетил. нормално ли е като стане по-студено вилката да спре да шава, смисъл става твърда, там металите явно се свиват но може би прекалено ли де да знам, и вилката спира да работи и като минавам през най-малките дупчици по пътя се усещат и китките ми (които не са меки) ме заболяват по малко, по малко. има ли някъв пиниз да се оправи тва щото ми се иска да карам и другите сезони освен през топлото лято.