Shai Gai: A bashful person
Hu Flung Dung: Which one of you fertilized the field?
Hu Yu Hai Ding: We have reason to believe you are harboring a fugitive
Wa Shing Kah: Cleaning an automobile
Wai So Dim: Are you trying to save electricity?
Wai U Shao Ting: There is no reason to raise your voice.
Jan Ne Ka Sun: A former late night talk show host
Kum Hia: Approach me
Ai Bang Mai Ne: I bumped into the coffee table
Chin Tu Fat: You need a face lift
Gun Pao Der: An ancient Chinese invention
Lao Ze Sho: Gilligan’s Island
Lao Ze: Not very good
Lin Ching: An illegal execution
Wan Bum Lung: A person with T.B.
Ten Ding Ba: Serving drinks to people
Yu Mai Te Tan: Your vacation in Hawaii agrees with you
Moon Lan Ding: A great achievement of the American space program
Ne Ahn: A lighting fixture used in advertising signs
Tai Ne Bae Be: A premature infant
Tai Ne Po Ne: A small horse
Yu Stin Ki Pu: Your body odor is offensive
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
PtD написа:http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB&btnG=Google+Search&meta=
![]()
![]()
![]()
![]()
Как шопа обяснява празнична заря - "Нема, нема, па си ебе майката"
chill написа:Абе, тези малко са се застреляли сами - втори резултат в google e самата конспирация
bikerider написа:Ба, защо да е конспирация. Точно щото е направено открито и се вижда как е направено, точно това според мен дава най-голям ефект.
bikerider написа:chill написа:Абе, тези малко са се застреляли сами - втори резултат в google e самата конспирация
Ба, защо да е конспирация. Точно щото е направено открито и се вижда как е направено, точно това според мен дава най-голям ефект.
chill написа:Е, според мен, точно защото е манипулация няма ефект. Друго щеше да бъде, ако се беше получило естествено, а не в резултат на съмнителния хумор на едно vocal minority.
bikerider написа:Засега за съжаление няма как да стане естествено, поради мизерния процент активни гласоподаватели с достъп до интернет
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта