FireFoXa написа: Като купуваш GPS гледай какви инсталирани карти има, защото картите са доста скъпи...
Попринцип и дефакто
Ако желаеш да даваш пари и да ти е чиста съвестта , че не е "пиратска" картата на GPS-a ти (като под пиратска се разбира оригиналната карта, но вместо гармин да ти дадат кода, една програмка ти отключва картите), ще дадеш доста кеш. Но аз с помощта на чичко гугле , си изтеглих това, с което имам поне 90% от европата подробно, както и едни мпс-та дето да избираш да ти излизат на екрана.
линк към мястото от където дръпнах някой от тези торенти. Четете инструкциите ВНИМАТЕЛНО! Защото аз поне 2-3 часа си късах нервите, а то първо трябва да се откючат картитте , после да "отключите" и самия GPS. Ако нещо не се оправите, може да питате и ако мога ще ви помогна.
п.с. сега се сетих че номера на GPS-а - не е на гърба му или отдолу, ами е в менютата и е РАЗЛИЧЕН .
Моделът който сте взели firefox, го имам и аз , като съм категоричен че не става за колело защото
1.Малко му държи батерията с големия дисплей (пък и с малкия нямам много надежди
2.Корпуса не е никак добре оплътнен и защитен за да го ползваш извън града, където прах, вода и влага, евентуални падания (то няма компонент който да не се троши, но това просто не ми вдъхва абсолютно никакво доверие) биха му бръкнали в здравето
3. Няма Маршрути! Нито да запишеш маршрут по който пътуваш, нито да зададеш маршрут от MapSource-а откъде искаш да минеш.
4. Незнам дали точно моя е някакъв бъгав, но понякога и по 20 минути не намира сателит
Ето
този Edge® 205 мисля че ще ти влезе в употреба. Съобразено е с бюджета ти. Пък и все пак е проектирано малко или много за велосипедисти
Може да намериш и нещо по-удачно от някоя друга фирма, но поне за гармин със сигурност може да се възползваш от пиратски софтуер, докато за другите незнам.
Best wishes, papi007
П.с. Нещо ми се бъгна нета за това е излязло 2 пъти, моля единия пост да бъде изтрит.
п.с. Още един - jd, виж линкът към програмата, инсталирай, и Recieve from device. Enjoy