Здравейте, след дълго търсене къде ли не и разговори със стругари шайбите вече са монтирани!
Направих и няколко снимки, но са с лошо качество:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340260
Пътят към набавянето им не беше никак лек.Мой близък стругар ми помогна в намирането на подходящия материал, но не си мислете че стругар може да обработва качествено стоманен лист с такава дебелина.Същият се оказа, че има приятели в един завод, където работят с лазер машина за рязане.С него бяха и нарязани в резултат на което станаха перфектни, само дето малко обгоряха по краищата

!
Резултатът в работата на амортисьора е зашеметяващ.Преди беше невероятно муден...абе направо си спеше по малките неравности(дори и на 50psi), докато сега е много чувствителен и държи задната гума като залепена за терена.Намаляха и вибрациите на кормилото.Има си прогресия, има си и рибаунд, който обаче намаля и на максимално затворено положение пуска задницата за около 1.5-2сек., което за мен е ОК, защото карам с доста по-бързо връщане и все още предоставя възможност за настройки в рамките на нормалното:) Преди теста си мислих, че ще ми трябва и по-твърда пружина, но опасенията ми се оказаха безпочвени.Найстина сагът се увеличи, но съвсем малко!
Като заключение мога да кажа, че не мога да си позная шока, от която работа съм супер доволен, страхотно отзивчив на малките неравности и все така дълбок в хода си.Преди се опитвах да компенсирам изключително твърдата SPV платформа с гума напомпана с много ниско налягане и доста често я прищипвах, а тя:Псссссс...(не споменавам шината:( )Докато сега дори и супер напомпана задницата се осеща мека и генерираща сцепление!