Искам да питам гореспоменатата вилка разлуфтва ли се ако я карам стрийт/дърт като се има впредвид, че съм начинаещ,
на Scott YZ3 ще се слага ако ще се взима
dracunculus написа:Дуро Е, твърдо- НЕ. Карах стрийт преди 2 години с едно нещо, наречено Suntour PRO- NS. Това е нещо като "прототип" на Дуро Е, само дето беше по- здраво от него (беше със стоманени крака, а Дуро Е е с алуминиеви). За един сезон успях да му изкривя стержена, да спукам коронката и да откъртя арката (стана на две). Прави си сам изводи, би ли искал да караш с вилка, която даже е по- слаба. За Рукса не мога да кажа кой знае какво, не съм карал, но концепцията им е същата, правят се от същите скапани сплави, хидравликите им са същите боклуци. Като цяло Сънтър не правят вилки,годни за стрийт и дърт. Единственото оправдано решение за стрийт в този ценови клас е само и единствено твърдата вилка (Identiti, Funn Stiffy...),ненормално здрави са. Не друго, може и със Сънтър да си караш, но започнеш ли да я товариш- край, чупи се и инвестицията заминава на кино. Ако държиш на мека вилка, насочи се към Argyle, например (на запад са на страхотни цени). Това е лично мое мнение, базирано на дългогодишен опит с вилки от този сорт.
Mast3rm1nd написа:Говориш за преди доста време, а освен мен доста хора са отбелязали сериозно подобрение в вилките SR Suntour. Според мен за парите си рукс е 1 супер добра вилка
Mast3rm1nd написа:има много бавен рибаунд което е точно каквото ти е нужно за скачане
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта