n3k01 написа:Явно не си ги чете,него го интересува какъв лак ще му е рамката.Се пак,ако той си е взел екипче с матов цвят няма да му върви с кололото.![]()
Като цяло май чака да чуе от някой че лака на рамката му ще е какъвто иска
.
Спокойно ще е такъв лак какъвто искаш,стига да им звъннеш по-настоятелно и да им кажеш какъв искаш![]()
.
KrisNS написа:Вилката ми ще бъде бяла с глансов лак, и зареди това искам и рамката да е с глансов лак. Проблема е че те вече са я изпратели. Ако тя презтигне с матов лак, ще може ли да се изпрати обратно и те да я лакират с глансов лак? Някой знае ли?
Крис
KrisNS написа:n3k01 написа:Явно не си ги чете,него го интересува какъв лак ще му е рамката.Се пак,ако той си е взел екипче с матов цвят няма да му върви с кололото.![]()
Като цяло май чака да чуе от някой че лака на рамката му ще е какъвто иска
.
Спокойно ще е такъв лак какъвто искаш,стига да им звъннеш по-настоятелно и да им кажеш какъв искаш![]()
.
Вилката ми ще бъде бяла с глансов лак, и зареди това искам и рамката да е с глансов лак. Проблема е че те вече са я изпратели. Ако тя презтигне с матов лак, ще може ли да се изпрати обратно и те да я лакират с глансов лак? Някой знае ли?
Крис
xFx написа:Към автора на темата:Надявам се да си си направил извода-Неграмотен правопис + Тъпо съдаржание = яко хранене.
KrisNS написа:Стига бе!!! Питам за нешто ви ми преказвате простотии! Пиша малко неправилно штото не съм от тука.
fall_out написа:Ами не съм на 100% сигурен,но мисля,че ги боядисват матови. Понеже и моята е РАМ от миналата година,а аз не съм имал претенций за лака и ми я докараха матова.
Странно защото аз си поръчих също рам фрийрайд 08 и ми я докараха с гланц...duce123 написа:fall_out написа:Ами не съм на 100% сигурен,но мисля,че ги боядисват матови. Понеже и моята е РАМ от миналата година,а аз не съм имал претенций за лака и ми я докараха матова.
прав си аз си зех наскоро Ram Freeride 2008 не казах какъв да ми е лака и ми я докараха с матов но се си мисля че ще изглежда по добре с гланц![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта