nikitoMTB написа:Е....................... ?
did написа:nikitoMTB написа:Е....................... ?
е, кво? купили са му сигурно телефон за 75 лева с "камера".
иска да се похвали момчето.
Бързай, че да не я изСтрият! ....oxliova2 написа:чакайте да се охиля малко докато не се изстрили темата ...
zero написа:did написа:nikitoMTB написа:Е....................... ?
Не съм съгласен с класификацията.Може да имаш телефон за 75 кинта но за сметка на това да имаш акъл в главата.Нали така ,или се бъркам?
did написа:zero написа:did написа:nikitoMTB написа:Е....................... ?
Не съм съгласен с класификацията.Може да имаш телефон за 75 кинта но за сметка на това да имаш акъл в главата.Нали така ,или се бъркам?
не бъркаш. аз още си ползвам Нокия 1100
ама темата си е очеизвадно написана от хлапе, което иска да се похвали с новия си телефон с камера.
ако имат някакви други достойнства снимките, извинявам се, че не съм ги забелязал.
SilverWolf написа:did написа:zero написа:did написа:nikitoMTB написа:Е....................... ?
не бъркаш. аз още си ползвам Нокия 1100
ама темата си е очеизвадно написана от хлапе, което иска да се похвали с новия си телефон с камера.
ако имат някакви други достойнства снимките, извинявам се, че не съм ги забелязал.
Дид, тия снимки не ми приличат да са с телефон. Може и с телефон да са ама 100% няма да е от 75 лв. А в поста си по горе си написал "не бъркаш" което значи, че е прав...
MozaK написа:това място има някакъв потенциал
did написа:@zero: разбрах те напълно. просто съм в заядливо настроениеMozaK написа:това място има някакъв потенциал
Има! Мерил съм го даже. 314 волта е.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта