Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Искам лек съвет за моята питанка : '' Кои курбели си струват повече парите ?'' Чел съм доста и за 2та модела курбели , но така и не мога да реша кои са по-добри ... Естесвено KHEтата са по-леки , може да се сложи 20 зъба венче отпред , но пък са и по-скъпи . Флайките са се доказали вече като доста добри и сравнително леки курбели и не на толкова огромна цена . Предстои ми покупка на курбели , таа ще помоля да кажете каквото можете и моля да пишат хора които са карали , карат или са наясно с частите ... Моля да няма също така и от рода '' Ае братчед земи си дурота , ко им плащъш ... ?!? или '' Аз продавам едни тука хромо драсни ми лс ... '' !
Продава се Кормило Хъсефелт !!! 66 см скайп - sadist_bg & Maxxis Hookworm
Според мен няма смисъл да даваш 60 лв отгоре,освен ако не си перфекционист Oстава вариант за odyssey Ако смяташ,че КХЕ-то са толкова по-добри земи тях,после ще се ядосваш,че не си ги зел
Аз карам одисей и съм много доволен. Като цяло разликата е в цената, е и в лагерите, понеже аз на байк ги карам курбелчетата.... Но като цяло понеже съм чел няк'ви работи, а и карам одисей ти препоръчвам KHE , от тези който стравняваш, но в общи линии изобщо не се занимавай със сравнения, а си купи одисей
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Че ще се карат на байк , ще се карат , но я дайте да видим тези одисейки , примамливо ми прозвуча от мнозина от вас , и някаква информация от каде мога да закупя и на каква цена ?
Мерси
Продава се Кормило Хъсефелт !!! 66 см скайп - sadist_bg & Maxxis Hookworm
Можеш да закупиш от РОЙ цената е 320 лв. И аз мисля, че те са най-добрят възможен вариант. skype на РОЙ : roycheto
P.P. От каде си намери Euro BB средно за bike? пиши ЛС да не ебем темата
Ако ти се дават чак толкова мн парици за курбел си вземи ОDYSSEY. КНЕ са по леки от FLY и може би само това им е плюса, без да има минуси:). Аз лично бих предпочел FLY 1во защото са най-евтини (не буквално защото са най-евтини, а защото според мен няма смисъл от по скъпите курбели) 2ро защото са най-красиви (лично за мен). Иначе помисли варянта да си поръчаш от някъде ще спестиш доста парички и за тях ще си вземеш някой готин чаркалак
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....