axelmax написа:не мога да повярвам ,че това е такъв проблем ,и не се осъзнават произтиичащите ползи
я кажи какво си дал ти,че да изискваш от мен нещо и какъв си ти повече от мен в този форум
axelmax написа:първо не изисквам,а опитвам с постояннсво и аргументи да прокарам тази идея
какви пари да дам на кой и защо ?
я кажи какво си дал ти,че да изискваш от мен нещо и какъв си ти повече от мен в този форум
Silvestroff Gabrovo написа:Нека не се вземат нещата толкова на вътре, тук сме все пак за удоволствие, и по желание. Мир вам.
Silvestroff Gabrovo написа:Хайде стига ... да се чувстваме като врагове.
Ти си самоходна библиотека, бе!bikerider написа:
Поинтересувай се какво е написал Томас Хобс през 1651г.
Silvestroff Gabrovo написа:Еиииии начи, не може да се мине без престрелки. Защо навсякъде се бъркат нещата, толкова ли сме напръхнали и изнервени всички тука. Нека не се вземат нещата толкова на вътре, тук сме все пак за удоволствие, и по желание. Мир вам. Хайде стига сме засипвали всяка тема с негативизъм, и да се чувстваме като врагове. Да ме извините но не се сдържам, макар че като гледам темата е вече като бойно поле та само аз липсвам на него. По темата, наистина не е лошо като идея да има раздел разменям/ подарявам. Дали ще се приеме, и дали ще стане факт, зависи от Админа и компания. Чакам поредния минус, и да не ме збравите.
NovemberCharlie написа:Ти си мноо зле, бе!![]()
:beer:Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта