Може ли поне малко уважение към останалите?

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот PtD » Чет Фев 05, 2009 12:47 am

@axelmax, айде, дай да дадем. Между другото, ти дал ли си некоя кинта, че да изискваш?
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Чет Фев 05, 2009 7:23 am

axelmax написа:не мога да повярвам ,че това е такъв проблем ,и не се осъзнават произтиичащите ползи

Това е твоята гледна точка. Не мога да повярвам, че не отчиташ възможността на света да има различни мнения от твоето. Да не говорим за възможността твоето мнение да е маргинално :)

Нещата стоят пределно просто (тва си го говорим за незнам-си-кой път) - не е направено досега, защото не е направено. Някой ако има конкретна идея и вярва в нея - да я осъществи.

Хайде, давай го смело,
добави полето умело.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот PtD » Чет Фев 05, 2009 9:53 am

Е, нали знаеш, че за някои морето е до колене... на другите :emlaugh:
Аватар
PtD

Мнениеот axelmax » Чет Фев 05, 2009 11:27 am

първо не изисквам,а опитвам с постояннсво и аргументи да прокарам тази идея
какви пари да дам на кой и защо ?

я кажи какво си дал ти,че да изискваш от мен нещо и какъв си ти повече от мен в този форум

@bikerider-може и да е маловажно ,но дали е такова заради,този който го предлага или какво предлага

истината е ,че група от хора са доста предубедени спрямо мен,всяко мое мнение/тема става една подигравка на "високо" или още "по-високо ниво",жалко е
не казвам ,че няма да сте обективни ако не приемете това за вярно

обективността е качество на силните

@Алпина- имах предвид да има и раздел "РАМЕНЯМ" ,а не "РАЗМЕНЯМ /ПОДАРЯВАМ,но и двете стават стига да ги има :beer:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Admin » Чет Фев 05, 2009 12:10 pm

Ще помисля за раздел "Разменям/Подарявам", макар да ми се струва, че в него ще има не повече от 2-3 теми месечно.

@axelmax
Първо, добавянето на подобни полета може и да ти се струва лесно, ама може да е лесно за хора с определени знания и умения, нали така. За мен не е. Очевидно и за теб не е, иначе досега да си изпратил готовия код с инструкции къде трябва да се добави, нали? ;) След като установяваме, че не е чак толкова лесно, стигаме и до въпроса има ли нужда от него? Според теб има. Според мен подобно поле няма да промени нищо съществено, освен да събере малко статистическа информация. Ако един човек е сериозен и отговорен, това не произтича от възрастта му, нито от местожителството или други подобни признаци. След като не виждам някаква практическа стойност, за какво да го правим? Да не говорим за дребни "усложнения" от типа след всяка изминала годинка човекът сам ли ще си променя данните в профила или трябва форумът да го прави автоматично? И още такива подробности могат да изникнат. :)

А пък специално по отношение на това...
я кажи какво си дал ти,че да изискваш от мен нещо и какъв си ти повече от мен в този форум

... звучиш доста неуместно. Може и да не знаеш, но PtD е един от малкото хора, които са отделили много време и усилия за развитието на този форум, помагал ми е много пъти за какво ли не по форума и сайта, така че бая е дал, уверявам те. И не виждам нещо да е изисквал от теб, просто ти е посочил, че идеите са хубаво нещо, ама трябва и някой да ги реализира, нали?

В случая едва ли става дума за предубеденост към теб, ама след като е обсъждано вече и не е станало, колко още трябва да упорстваш? :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот PtD » Чет Фев 05, 2009 1:41 pm

axelmax написа:първо не изисквам,а опитвам с постояннсво и аргументи да прокарам тази идея
какви пари да дам на кой и защо ?

Вложил съм труд на стойност доста по-висока от годишната ти заплата, ако взимаш такава. И не се смятам за нещо повече от теб "в този форум", само че за разлика от теб, когато предлагам промени, аз се ангажирам с тяхното изпълнение. Понятно?
Аватар
PtD

Мнениеот axelmax » Чет Фев 05, 2009 4:43 pm

абе къв ти е проблема,все едно ти ще трябва да го правиш

някой дават идеи други ги реализират( повтарям не претендирам,че идята е моя,щото не е)

"Понятно!?"
админът ще реши как и дали си струва и не

причината да упосрвам за това е наложителна и подобни тема като на тази няма да ги има

не ми е приятно някой да ме назидава,щото съм решил да напиша 2 реда

надявам се да сханеш ,думите ми
няма нищо против теб (полезен си ),а това,което правиш срещу мен(не ми пука другите как го възприемат,важно е аз как го приемам)

@админ-не знаех,че е толкова трудно да се добави едно поле или да се замести вече съществуващо

темата е приключена

хубаво помага човекът :agree:
наистина не съм допринесъл с нещо с кой знае какво,но може да ми се обясни както ти направи и толкова по въпроса,а не да ме питат какъв съм и какво съм направил за форума
това е вече е неуместно
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот PtD » Чет Фев 05, 2009 6:03 pm

Виж сега, ако беше казал:

Имам една идея, която може би ще е от полза, и ако се приеме - ще я реализирам

реакцията щеше да е доста по-различна. Защото като кажеш:

Имам една идея, и що не вземете да я направите, не е кой знае колко трудно

това значи, че някой друг ще влага труд, нерви и време в реализирането й, от което повечето хора нямат абсолютно никаква идея лесно ли е, трудно ли е. И това е сериозен дразнител.
Аватар
PtD

Мнениеот sherpite » Чет Фев 05, 2009 6:30 pm

Подкрепщм напълно Daniel Panev
Аватар
sherpite

Рейтинг: 1623

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Чет Фев 05, 2009 8:10 pm

Еиииии начи, не може да се мине без престрелки. Защо навсякъде се бъркат нещата, толкова ли сме напръхнали и изнервени всички тука. Нека не се вземат нещата толкова на вътре, тук сме все пак за удоволствие, и по желание. Мир вам. Хайде стига сме засипвали всяка тема с негативизъм, и да се чувстваме като врагове. Да ме извините но не се сдържам, макар че като гледам темата е вече като бойно поле та само аз липсвам на него. По темата, наистина не е лошо като идея да има раздел разменям/ подарявам. Дали ще се приеме, и дали ще стане факт, зависи от Админа и компания. Чакам поредния минус, и да не ме збравите.
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Мнениеот bikerider » Пет Фев 06, 2009 8:33 am

Silvestroff Gabrovo написа:Нека не се вземат нещата толкова на вътре, тук сме все пак за удоволствие, и по желание. Мир вам.

Едно е да се взимат нещата навътре, съвсем друго е да се държи на прецизност на изказа. Според мен привиждаш някакви неща.

Silvestroff Gabrovo написа:Хайде стига ... да се чувстваме като врагове.

Поинтересувай се какво е написал Томас Хобс през 1651г.
Аватар
bikerider

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Фев 06, 2009 10:03 am

bikerider написа:
Поинтересувай се какво е написал Томас Хобс през 1651г.
Ти си самоходна библиотека, бе! :bigeyes: :beer:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот codename47 » Пет Фев 06, 2009 11:22 am

Silvestroff Gabrovo написа:Еиииии начи, не може да се мине без престрелки. Защо навсякъде се бъркат нещата, толкова ли сме напръхнали и изнервени всички тука. Нека не се вземат нещата толкова на вътре, тук сме все пак за удоволствие, и по желание. Мир вам. Хайде стига сме засипвали всяка тема с негативизъм, и да се чувстваме като врагове. Да ме извините но не се сдържам, макар че като гледам темата е вече като бойно поле та само аз липсвам на него. По темата, наистина не е лошо като идея да има раздел разменям/ подарявам. Дали ще се приеме, и дали ще стане факт, зависи от Админа и компания. Чакам поредния минус, и да не ме збравите.

:agree:
Ако приемете ограниченията си, ще успеете да ги прескочите и да минете отвъд тях!
Аватар
codename47

Мнениеот bikerider » Пет Фев 06, 2009 11:26 am

:offtopic:

NovemberCharlie написа:Ти си мноо зле, бе! :bigeyes: :beer:

пИши един плюс де :lol2::beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Фев 06, 2009 11:28 am

готово! :beer:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Предишна

Назад към Общ форум