Master of the hill написа:А някъде в тези правила пише ли , че с колело е забранено да се кара ?
И ако някй кара с колело и внимава и пази другите какво пречи да кара на пистата ? Защо наричш хората който се спускат по пистата с колела (15 годишни келеши) като нито го знаеш какъв е нито нищо...
За скьорите-олимпийци какво ти пречат да си карат бързо? И ти ако можеш сигурно и ти ще караш като тях... някой от тях четът в форума дано пуснат по едно мнение за това което и пишеш...
Edit : @hitar_potter , само на места ги натискаш но през цялото време плъзгаш задницата наляво и надясно съответно с пускаш крак на страната на която си се наклонил нещо като завойчетата при скьорите

още не съм го схванал точно , но горе долу разбрах как се праи

Никой няма да те пусне да се качиш на лифта с колело и да се пуснеш по пистата, дали го има в правилника не знам, но ти го гарантирам.
Както ти казах карам от само две години, смятам, че мога да карам доста добре, бързо и технично, но никога не нарушавам дистанцията, защото както не искам някой да се натресе в гърба ми, така и аз не искам аз да натреса в някой дъската си.
Иначе ще се зарадвам ако някой прочете това което съм писал за позьорите скьорчета, защото ако си добър винаги можеш да минеш бързо и технично по пистата без да се буташ в другите. Гледал съм страхотни карачи и им свалям шапка. Знаеш много добре кои храня.

Мога да ти направя аналогия с хокеистите на пързалките, които винаги гледат да напрявят някоя мизерия на новаците.